piatok 7. novembra 2014

GIVEAWAY & Veľká recenzia balzamov na pery

Ahojte!
Tak mi znovu začal chýbať tento blogerský svet, písanie, skúšanie, recenzovanie, komentovanie a aj rozdávanie nejakej tej malej radosti ďalej. Preto začnem tým, že mám pre vás skvelú a kvalitnú GIVEAWAY. V lekárni som dostala ako darček tento skvelý krém od Biodermy a keďže ho mám už otestovaný a viem, že funguje, no momentálne ho nepotrebujem, rozhodla som sa ho posunúť ďalej jednej z vás. Krém Bioderma Sébium Hydra získa tá z vás, ktorá sa ako prvá stane mojou novou followerkou a komentátorkou. Stačí follow a váš malý koment na moje príspevky z roku 2014, a krém je váš.
Ak môžem odporučiť, skvelý je na dehydratovanú mastnú pokožku. Možno sa vám to bude na prvé počutie zdať blbosť, ale aj mastná pleť môže mať občas problém s hydratáciou. Mastná pleť máva sklon k akné a mnohé z nás, keď si s tým už nevieme rady, vyhľadáme dermatológa. No a práve takáto dermatologická liečba, keďže prípravky z lekárne obsahujú liečivé látky, našu pleť síce dokážu vyliečiť, ale často ju vysušia.
FOLLOW+COMMENT :)

No a teraz prejde k recenzii produktov, po ktorých každá z nás na jeseň a zimu siaha oveľa oveľa pravidelnejšie. Sú to balzámy. 
EOS balzám vs. BABY lips balzám vs. Oriflame ´´vajíčko´´
Z testovanej trojky začnem veľmi komerčne ospevovaným balzámom BABY lips od Maybelline. Hovorí sa, že tie najlepšie produkty nemajú reklamu v telke, časopise atď., pretože ju vôbec nepotrebujú. Ale keďže testovať novinky je moja slabosť, rozhodla som sa jedného dňa skočiť do drogérky, a balzám som si kúpila. Stojí niečo okolo 2 eur, takže cena v pohode a je v dostaní v šiestich odtieňoch, tónovaných aj netónovaných. Ja som siahla po tónovanom, v odtieni Pink Punch.

Čo balzam sľubuje?  
Exkluzívne zloženie, ktoré dodáva perám hydratáciu na celých 8 hodín a obnovené pery už po jednom týždni.
Čo skutočne dáva?
Perám dodá jemný ružový lesk a hydratáciu, no rozhodne nie na 8 hodín. Schválne som si ho naniesla aj na noc, aby som to otestovala. Nejaké extrémne obnovenie pier som si nevšimla, suché bývajú stále.
Verdikt:
Úplne nesklamal, ale ani neočaril, mojou vychytávkou sa nestal. Klasické lipstick balenie môže byť.

Druhý z balzamov mám už roky, pretože mi vyhovoval a nepoznala som lepší. Je to klasika od Oriflame, ja ho volám ´´vajíčko´´, inak v Oriflame ho nazvali hojivý zázrak. Cena je okolo 3 eur za verziu bez príchute, dostať je však aj v rôznych príchutiach( čerešňový, mandľový, kokosový, čokoládový, karamelový...) a tie sú za 5 eur.
Čo balzam sľubuje?
Je na báze včelieho vosku a rastlinných olejov a okrem  popraskaných pier by mal mať upokojujúce, hojivé a zjemňujúce účinky aj na opary, zádery a suchú kožičku okolo nechtov.
Čo skutočne dáva?
Ja mám doma klasickú verziu bez príchute, ktorá mi super zaberá na zádery. Karamelovú verziu som používala na suché pery a na regeneráciu pier počas noci. Včelí vosk robí svoje a krásne zaberá.
Verdikt:
Odporúčam! Je to môj verný spoločník za fajn cenu a vydrží vám dlho. Trošku nevýhoda môže byť nanášanie prstom, takže len tak v električke, keď ste sa zrovna chytili tyče, si ho naniesť nemôžete, ale v noci pred spaním je to úplne v pohode.

No a nakoniec to najlepšie, moja nová vychytávka a investícia, ktorú nebudete ľutovať, EOS balzám.
EOS balzám som objavila úplnou náhodou cez Instagram, kde moja kamoška špúlila papuľku na fotke s ním. Keď som sa jej naň spýtala, začala ho ospevovať, tak som si ho vygooglila. Úprimne sa priznám, že ma najskôr odradila cena, ktorá je od 7 do 13 eur. Za balzám veľa! Povedala som si a viac neriešila. No mala som sviatok a kamoška mi ho darovala a musmí povedať, že láska na prvé natretie! Ja mám príchuť Coconut milk, no na výber je ďalších 14. EOS je vlastne skratka z Evolution of smooth a na pery si ho natierajú aj J.LO, Kim Kardashian, či Jennifer Love Hewit.
Čo balzam sľubuje?
Z 99% prírodný balzam s prírodnými olejmi, bambuckým maslom a vitamínmi C a E, bez gluténu, parabénu, petrolátu a ftolátu. sľubuje vyživené a jemné pery.
Čo skutočne dáva?
Všetko čo sľúbil. Po jeho použití mám jemnučké a vyživené pery a tá krásna vôňa! Niekedy mám vážnu chuť ho zjesť :)
Verdikt:
Božský! Moja zimná must have!Prírodný, skvelé balenie, o krok vpred pred oriflame vajíčkom.

Takže baby, niekedy proste platí, že drahšie je lepšie. Dajte mi vedieť, či ste niektorý z balzamov skúšali alebo ktorý je ten váš top. A nezabudnite na GIVEAWAY! 
Krásny víkend želám 








7 komentárov:

  1. Bez balzámu na rty bych už nemohla žít :D. Eos se mi podařilo vyhrát v GA, mám variantu, která voní jako gumoví medvídci :). Je super. Zázračný kelímek jsem měla taky a babylips mám taky cherry me, mám ráda tu vůni a barvičku, ale žádné vyživení nevidím :)
    Blog by Veru

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Stávám se pravidelnou čtenářkou a budu ráda, pokud se staneš mou :) Eos jsem neměla, Baby Lips mám a nejsem z něj nijak uchvácená, další si asi nekoupím :)

    Welcome!♥Reviews everywhere

    OdpovedaťOdstrániť
  3. mna do teraz tieto baby lipsy nelakaju a to je uplna blboist že hydratacia na 8h??? to akože važne,, ked nechceme suche pery treba ich natierat pravidelne o tom to je

    OdpovedaťOdstrániť
  4. miluju eos a casto o nem slysim ze je uplne na dve veci, predrazeny atd, takze jsem rada ze mame stejny nazor!:)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ahoj Niki :) nenašla jsem tu na Tebe žádný kontakt, tak můj e-mail je: VeruKru@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Mňa baby lips sklamali na plnej čiare:( Mojím najobľúbenejším je S.O.S. alebo klasika - modré labello:-) day by day

    OdpovedaťOdstrániť