nedeľa 30. novembra 2014

Meninový & vianočný Wishlist + víťazka GA

Ahojte baby!

Tak a už je tu zase nedeľa, ja píšem svoj tradičný nedeľný post a zase sa mi zdá, že ten víkend ubehol nejako rýchlejšie. Dúfam, že ste si ho užili J Dnes som sa rozhodla spísať si WISHLIST. Pôvodne to mal byť iba môj mini meninový wishlistík, keďže deň sv. Mikuláša, ktorý bude už o týždeň, je aj dňom mojich menín. Nie, moji rodičia ma nepomenovali z recesie Mikuláška, ale boli dostatočne originálni (že mami), a vybrali mi meno Nikoleta, ktoré v slovenskom kalendári nie je. A tak oslavujem, odkedy si pamätám, na Mikuláša, podľa nejakého gréckeho kalendára. Lenže potom som objavila CDčko s vianočnými klasikami,  trošku zapadnuté prachom, a tak som pri speve Georga a Mariahe neodolala , a doplnila som  WISHLIST aj o svoje vianočné želania.
Prvou vecou z môjho wishlistu je sada na gélovú manikúru  od Sally Hansen. Dlho som nad touto vecičkou rozmýšľala, čítala som veľa recenzií, až som sa nakoniec rozhodla, že ju chcem. Počula som totiž, ako sa vďaka jej používaniu krásne posilnili a narástli nechty, a to je presne to, čo ja potrebujem.
Dvojkou je Unplugged CDčko, ktoré zrovna včera vyšlo mojej obľúbenej speváčke Tine a asi pred hodinkou skončilo aj v mojom virtuálnom nákupnom košíku. Tinkinu unplugged tour som bohužiaľ nestihla, ale toto jedinečné CDčko z limitky s jej krásnym hlasom som proste musela mať. 
Okolo rúžov Lorea´l z rady Pure reds krúžim v drogérke asi už od dňa kedy vyšli. Všetky odtiene som mala už xkrát namazané na ruke a stále dokola si neviem vybrať jeden a všetky určite nepotrebujem. Pozitívne ale je, že som výber zúžila medzi  dve krásne červené od Blake a od Julliane. Snáď sa už pre jeden rozhodnem.
Štvorkou na mojom zozname je krásny rozjasňovač Goddess of Love od I heart make-up. V srdiečkovom obale s krásnou farbou, musím, musím, musím.
Predposledná je mikina Mickey&Minnie od slovenskej dizajnérskej značky BFAM. Mickey a Minnie sú proste mojou srdcovkou a nepríde mi to ani trošku infantilné. A aj keď ich mám v šatníku už na niekoľkých kúskoch, na tejto ma úplne najviac dostal hashtag, ktorý je potlačený cez Mickeyho ústa: #totojemojabitch#
No a posledný je štetec Hakuro H51, ktorý som si chcela objednať už pred dvomi týždňami, ale na slovenskom e-shope bol stále vypredaný. Asi o ňom veľa nemusím, má skvelé recenzie ako flat-top na nanášanie make-upu a cena je tiež v pohode, takže pre mňa bol jasnou voľbou.

Teším sa na vaše wishlisty a ak by ste ma chceli náhodou pred niečím z toho môjho varovať, tak budem len rada.
Material girl vo mne pre dnes končí J
P.S: Víťazkou GIVEAWAY o dva rúže sa stala Siska z blogu www.0simplicitylife.blogspot.sk. Siske gratulujem a všetkým babám ďakujem za tipy, aj že ste sa zúčastnili. Určite vám dám vedieť, ktorý nude rúž som si nakoniec vybrala.
Majte krásny týždeň J


4 komentáre:

  1. Pekný wishlist :) a naozaj ďakujem , veľmi sa z toho teším ! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. super že si píšeš wishlist.. aj ja musim, lebo potom sa ma ľudia pýtajú čo chcem a ja vtedy neviem a potom to nedostanem :D a gratulujem vitazke ;) www.gummybaum.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Zvu tě na mou giveaway o super skřipce do vlasů :-) - http://talktomymoustache.blogspot.cz/2014/11/linziclip-giveaway.html

    OdpovedaťOdstrániť