piatok 21. novembra 2014

VIDEORECENZIA: Novembrové vychytávky&prepadáky

Dnes som si pre vás pripravila videorecenziu produktov, ktoré som si obľúbila, ale aj takých, ktoré ma za tento mesiac sklamali. Príjemné pozeranie, budem vďačná za váš feedback.

12 komentárov:

  1. :) Ďakujem , že si sa stala mojou čitateľkou :) Už ťa sledujem tiež. :)
    Budem rada ak sa zapojíš aj do našej giveaway :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Moc hezké video :) Musím se přiznat, že slovenštinu raději poslouchám než čtu, protože to čtení je pro mě trochu složitější :D Tu černou masku od Freemana jsem chtěla zkusit, ale ještě jsem ji nikde nepotkala a z Baby Lips jsem taky zklamaná. Mám to ve fialovém obalu a bohužel hydratace mizerná a moc se vrstvit nedá, protože má shimmer a ten v hodně vrstvách vypadá divně.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ďakujem, tak som rada, že som ti to s tou našou slovenčinou uľahčila :) Freeman masky majú u nás napr. aj v drogérii teta, ale neviem ako v čechách

      Odstrániť
  3. Máš příjemný hlas Niki a moc Ti to sluší, ten náhrdelník je krásnej, co máš na sobě :). Děkuji za výhru, na krém už se těším :).
    Moje vlasy jsou často taky do všech světových stran :D, tak bych mohla sprej vyzkoušet.Ta paletka se mi líbí.Masky od Freemana jsem ještě nezkoušela, tak děkuji za tip :). Lesk od essence má krásnou barvičku. Babylips mám červený, má hezkou vůni a líbí se mi ta barvička, ale hydratace žádná.Eosek mám taky a ten je teda skvělej :). Moc pěkné video, budu se těšit na další :)
    Blog by Veru

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ďakujem za komplimenty Veru :) ten sprej od Aussie určite skús :)

      Odstrániť
  4. Video je opravdu super, s baby lips nejsem tak úplně spokojená, ale vůně je fakt super:) Mám "nový" blog, byla bych ráda že každého nového čtenáře http://difdirections.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Moc hezké video, jsi moc příjemná a krásně mluvíš :)

    Welcome!♥Reviews everywhere

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ďakujem, si zlatá, veľmi si ma týmto potešila :)

      Odstrániť