sobota 27. decembra 2014

RECENZIA: Nové limitované edície od Essence & Catrice

Krásnu sobotu vám želám! Dúfam, že ste aj vy už dostatočne vypapkané, povyvalované a prerozprávkované ako ja, a že dnes sa už všetci trosku rozhýbeme, aj keď je sobota, a dokopeme sa k nejakej zmysluplnej činnosti. Teda, nie že by pojedanie vianočných dobrôt, vyvaľovanie sa na gauči a pozeranie Popolušky 17x krát nemalo svoj zmysel, to by som si nedovolila povedať, má to svoj ´´vianočný´´ zmysel a robíme to všetci. Ja len že, keby vás náhodou niečo hryzkalo, a zašli by ste aspoň na prechádzku, keď už ten sneh na nás kašle, alebo by ste mali chuť niečo navariť, namiesto maminy, ktorá to robila tri predchádzajúce dni, tak to bude mať tiež svoj zmysel.
Mne sa dnes zachcelo, po troch dňoch abstinencie bez písania, zrecenzovať pre vás opäť nejaké produkty. Tentokrát som si posvietila na nové limitky od značiek Essence a Catrice, možno ste ich aj vy zazreli na stojanoch v drogérkach. Ja som jeden z produktov dostala ako darček od kamošky a ďalším som proste neodolala.
Prvou vecou, ktorú som dostala je tento mini parfém  z limitky Good Girl Bad Girl od Essence. Keďže budem asi Good girl, dostala som ten s názvom Like a Good girl. Je to sladká kvetinová vôňa, s príjemným dotykom pižma a cédrového dreva. Malé 10ml balenie si môžete hodiť do akejkoľvek mini kabelky. Ak ste na sladké vône, určite sa vám zapáči a stojí iba 3,50 eur.
Keďže som ružovoačervenolakoholik, neodolala som tomuto laku s názvom Once I Was An Angel z rovnakej limitky. Okrem peknej ružovej farby s fialovým podtónom ma zaujal aj nápis na vrchnáku- Snake effect. Vraj by mal na nechtoch vytvárať efekt hadej kože, no ako vidíte na fotke, to sa nestalo, ale vôbec mi to nevadí, keďže nemám rada drsný finish na nechtoch. Kryje pekne v dvoch vrstvách. cena okolo 2 eur.
No a takto vyzerá celá Good Girl Bad Girl limitka, v ktorej nájdete aj sady očných tieňov, lícenky, rúže, lesky, linku na oči a keby ste veľmi chceli aj gumičky do vlasov.

Druhá limitka, ktorú som objavila je od značky Catrice a má názov Viennart, čo by malo byť niečo ako vernisáž krásy plná čipky a kvetinových vzorov. 

Takto krásne vyzerá celá limitka, v ktorej nájdete trio rúžov a zapečených očných tieňov, lícenku, púder s vôňou vo flakóne, zrkadielko a tiež štvoricu zaujímavých odtieňov lakov.

No a toto sú moje dva úlovky. Po dôkladnom zvážení som si nakoniec vybrala lícenku a jeden z rúžov. Lícenka s názvom Floral Ornartment je s krásnym čipkovým ornamentom a dvomi odtieňmi, jemná telová ružová a výraznejšia oranžovo-tmavočervená. Je však príjemne pigmentovaná, takže sa nemusíte báť, že po jej použití budete vyzerať ako keby ste si práve odskočili z natáčania Mrázika. Mňa nesklamala, cena okolo 4 eur.
 Trošku ma však sklamal tento rúž v odtieni 01 Nude Nouveau, ktorý obsahuje zlaté čiastočky-shimmer, jeho pigmentácia je však veľmi jemná, skôr na úrovni lipcoloru ako rúžu.

Odo mňa je to na dnes všetko, ale prihlásim sa vám opäť zajtra, keď vyhlásim víťazky Maxi vianočnej Giveaway. Máte aj vy takú slabosť na limitky ako ja?
Užívajte si sobotu :-)





6 komentárov:

  1. tie licka vyzeraju fakt pekne!

    Pozyvam na vianocnu giveaway, tu: http://www.biancaprincipessa.blogspot.sk/2014/12/stastne-vesele-vianoce.html

    OdpovedaťOdstrániť
  2. O této limitce jsem už něco málo četla. Ta voňavka prý voní moc hezky, tak jak píšeš. Já měla zálusk na tu fialovou rtěnku, ale dle recenzí je nic moc, tak asi nic ;). Ten lak je ale moc hezký.
    BEAUTYPUSINKA

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tuhle limitku od Essence jsem už okukovala a ta od Catrice vypadá taky skvěle, moc se mi líbí ta tvářenka! :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tá lícenka je naozaj skvelá, môžem odporučiť :)

      Odstrániť
  4. Ta limitka od Essence mě moc nezaujala, ale ta Catrice je skvělá! :) Hlavně ty rtěnky.
    http://chickflickcherry.blogspot.cz/2014/12/vanocni-opi-giveaway.html

    OdpovedaťOdstrániť