sobota 20. decembra 2014

RECENZIA: Rúže so slávnym menom Kate, Heidi & Julianne

Ahojte! Tak a je to tu! Konečne u mňa zavládla tá pravá vianočná pohodička. Lebo už som doma s našimi a spím vo svojej detskej, lebo už mám nakúpené všetky darčeky a viem, že každého niečím poteším, lebo som zvládla všetky skúšky, ktoré som chcela. A tak som si dnes sadla za notebook, pustila som si ako podmaz nové unplugged CDčko od Tinky, ktoré je fakt skvelé a asi ho zoderiem, a rozhodla som sa napísať pre vás recenziu. Dnes o rúžoch, ktoré nesú nejaké slávne meno. Vybrala som pre vás 3, ktoré sama vlastním, používam a mám rada, a zostavila som rebríček TOP 3, ktorý vám môže poslúžiť aj ako vianočná inšpirácia na mini darček napr. pre kamošku, sama som jeden z nich od kamošky pod stromček dostala. Pozrieme sa teda na rúž Rimmel od Kate, rúž Astor, ktorý nesie meno Heidi a tiež na jeden z novej rady rúžov od L´oreal by Julianne.
Na 3.mieste je u mňa rúž od Kate Moss, ktorá vytvorila pre značku Rimmel London radu s názvom Lasting Finish.
Tu si môžete pozrieť celú radu, ktorú Kate navrhla ešte v roku 2011. Ja mám odtieň 01 Rossetto, čo je veľmi pekná sýta, na perách trošku tmavšia červená.

Rúž je v klasickom čiernom matnom obale(myslím, že by si kľudne zaslúžil aj lepší) s podpisom Kate. Po vysunutí vás zaujme príjemnou sladkastou vôňou. Je dostatočne dobre pigmentovaný, na perách vydrží, no musím priznať, že ich trošku vysušuje, nakoľko nie je až taký mastný-hydratačný. Cena cca 3-4 eurá.
Druhé miesto u mňa obsadil lipstick od Heidi Klum, ktorá navrhla svoju vlastnú radu s názvom Color Last VIP pre Astor. A takéto krásne odtiene v nej nájdete.
Ja som si vybrala odtieň 005 Arty.

Je to príjemná výraznejšia sýta ružová. Rúž je veľmi dobre pigmentovaný a čo ma na ňom najviac dostalo, je jeho krásna kvetinová vôňa- ja v ňom cítim ružové lupienky. Elegantnejší vzhľad mu dáva obal, ktorý je kombináciou zlatej a čiernej, taktiež s podpisom Heidi. Tento rúž je viac hydratačný, pery až tak nevysušuje ako ten od Kate, výdrž majú približne rovnakú, môžete sa s nimi kľudne aj napapať. Cena je okolo 6 eur, ale ak natrafíte na nejakú super zľavu, napr. ja som ho kúpila nedávno v drogérii Teta za polovicu, tak budete mať kvalitu za super cenu.
Mojou jasnou jednotkou je rúž, ktorý už pomaličky začal zapadať prachom na mojom Wishliste, ale našťastie mám skvelé kamošky, ktoré vedia, po čom moje srdiečko piští, a tak som ho od jednej z nich dostala predčasne pod stromček. Je to rúž z novej krásnej exkluzívnej kolekcie Pure Reds od L´oreal.
V skutočnosti sú však farby rúžov oveľa krajšie a oveľa oveľa červenšie ako na tomto obrázku a je k nim vytvorená aj krásna kolekcia červených lakov. Ja som dostala rúž by Julianne, čo je červená s výrazným podielom ružovej.
Krásny luxusný ako keby kožený obal rúžu dodáva luxusnejší-drahší efekt, no aj to, čo sa skrýva pod obalom, rozhodne stojí za to. Vonia presne tak, ako voňali rúže kedysi, aspoň tak mi to povedala mamina, a určite si každá z vás nájde svoj Pure Red odtieň. s ktorým si vytvoríte krásne sexy, zvodné, ženské, luxusné a výnimočné pery. Rúž je veľmi dobre pigmentovaný, krásne drží na perách, je skôr matnejší, ako lesklý, ale nevysušuje. Cena je síce okolo 10 eur, ale naozaj stojí za to, žiadne vyhodené peniaze. Ak ste zľavová maniačka, skočte do DMky, kde majú teraz -25 % na značku L´oreal za 75 bodov. Ak by ste si mali kúpiť iba jeden jediný červený rúž do svojej zbierky, tak určite siahnite po tomto, ľutovať nebudete.
Ako ste na tom vy baby, máte nejaký rúž od Kate, Heidi alebo z rady Pure Reds? Ktorý je váš naj? Ste skôr na červené alebo ružové odtiene?
Pekný víkend 
P.S: Nezabudnite, že do 28.12. sa stále môžete zapojiť do MAXI Vianočnej Giveaway.






10 komentárov:

  1. great post,very gorgeous lipstick colors :)
    lets follow eachother! let me know if you want to follow, I will follow you back :)

    - www.angelaah91.blogspot.nl

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Moc krásné rtěnky. Obě dvě jsem zkoušela a jsou super. www.beautypusinka.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Pekné odtiene, ja mám len jeden rúž so slávnym menom, taký nude ružovú od Julianny :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. su to teda krasne syte červene farby ale pre mna akosi nie:)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. ja som skôr na ružové odtiene, na červený rúž som si zatiaľ nezvykla:)

    OdpovedaťOdstrániť