piatok 12. decembra 2014

VIDEO: Beauty novinky december+ víťazka Giveaway

Krásny zmrznutý piatok vám želám!
Dnes som si pre vás pripravila video s Beauty novinkami za mesiac december. Trošku sa mi nakopili produkty, ktoré momentálne testujem a postupne vám budem prinášať recenzie.

Tieto dva produkty som do videa zabudla dať, ale aby ste videli, že na vaše rady dám, tak prikladám foto dôkaz. Gél na obočie, ktorý som hľadala spolu s vami v rubrike Wanted. Rozhodla som sa otestovať dva, jeden z vašich typov- gél na obočie Alverde v odtieni 02 Braun a druhý som našla úplnou náhodou, je to sada na obočie od Rimmel s názvom Brow this way v odtieni 03 Dark brown. Dám vám vedieť, ako moje testovanie dopadlo.

S radosťou vyhlasujem aj víťazku mikulášskej Giveaway, ktorá prebiehala od minulého týždňa. Chcem sa vám baby veľmi pekne poďakovať za všetky vaše tipy, aj za to, že ste sa zapojili. No vyhrať mohla iba jedna a tentokrát sa šťastie usmialo na Peťku z blogu http://petra-justbeauty.blogspot.sk/ , ktorej gratulujem, a budúci týždeň k nej poputuje výhra, limitka telových masielok od Alverde a make-up od Catrice.
Takže baby, želám vám príjemné pozeranie a krásny víkend.
V nedeľu sa vám opäť prihlásim s MAXI vianočnou Giveaway.

8 komentárov:

  1. Ďakujem veľmi!!!
    A vo videu máš krásny makeup!!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Krásné video, působíš přirozeně! ty Hakuro štětce mám moc ráda! užij si párty! Sleduji tě a zvu tě k sobě na giveaway o růžový alarm. http://beautypusinka.blogspot.fr/2014/11/damska-sebeobrana-giveaway.html

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ďakujem, tiež som sa stala tvojou followerkou :) idem sa mrknúž na tvoju GA :)

      Odstrániť
  3. Moc pěkné video a super novinky :) Ten náhrdelník je nádherný :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. aké milé video! veľmi ti to v ňom pristane! a víťazke gratulujem! :).

    Kejmy ♥.

    OdpovedaťOdstrániť