nedeľa 28. decembra 2014

Víťazky Maxi vianočnej Giveaway + moje ďakujem za 2014

Ahojte baby! Dnes som sa zobudila do asi najkrajšieho rána za poslednú dobu. Konečne bieleho! A som ešte radšej, že v túto pre mňa peknú nedeľu, môžem urobiť radosť aj dvom z vás, mojich čitateliek, pretože prišiel čas vyhlásiť víťazky Maxi vianočnej Giveaway, v ktorej ste súťažila o 2 skvelé balíčky. Chcem sa vám veľmi pekne poďakovať, nečakala som, že sa zapoja až toľké z vás. Mnohé z vás mi písali, aké super balíčky som pre vás pripravila, tak ja vám chcem len povedať, že to máte za to, že vy ste také super :-) Víťazky som vybrala ja z vašich komentárov, jednu z Čiech a jednu zo Slovenska, a chcela som odmeniť tie z vás, ktoré sa na môj blog aj rady vracajú, čítajú a komentujú.
Takže tam ta da dáááá....zelený balíček Jingle bells získava slečna z blogu beautypusinka.blogspot.cz a červený balíček Let it snow zostane na Slovensku a poputuje k slečne z blogu ladyinblacksk.blogspot.sk.
Baby srdečne vám gratulujem a všetky ostatné to môžete skúsiť v nejakej Giveaway zase budúci rok, lebo to mi verte, že ich bude kopec :-)
No a keďže toto je posledný post, v ktorom sa vám v tomto roku prihováram, chcela by som sa vám poďakovať, za priazeň, že ma čítate a že ste mi znovu vrátili chuť do blogovania. Mňa to motivuje písať pre vás ďalej a viac a v budúcom roku sa môžete tešiť na nové recenzie, videá s Beauty novinkami a Vychytávkami a prepadákmi, spolupráce s rôznymi značkami, už čoskoro s jedným e-shopom s Bio kozmetikou a samozrejme aj ďalšie Giveaways.

Všetkým vám želám, aby rok 2015 bol pre vás krajší, lepší, zdravší, plnší lásky, splnených prianí a zážitkov.
Vaša Niki 

6 komentárov:

  1. Jéé, tak to jsem moc mile překvapená a strašně moc ráda! Moc ti děkuju a na výhru se těším, bude to pro mě moc pěkný Vánoční dáreček. Také Ti přeji vše nejlepší do Nového roku a spoustu úspěchů v blogování a životě.
    BEAUTYPUSINKA

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ďakujem krásne, tebe tiež a som rada, že som ti mohla urobiť takúto malú povianočnú radosť :)

      Odstrániť
  2. Jeej gratulujem vitazke :) zasluzila si to :)

    Zelam krasne sviatky a pozyvam na vianocnu giveaway, tu: http://www.biancaprincipessa.blogspot.sk/2014/12/stastne-vesele-vianoce.html

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ďakujem za pozvanie, tiež ti želám krásne sviatky a idem sa mrknúť na tvoju GA :)

      Odstrániť
  3. Ďakujeeem veľmi moc! :) Takéto niečo sa mi ešte nikdy nestalo a si mi urobila druhého ježiška :) Dúfam, že ťa blogovanie bude baviť čoraz viac a ja sa budem môcť tešiť na nové články a videá :) ešte raz ďakujem!

    LadyinBlack

    OdpovedaťOdstrániť
  4. pozývam ťa na môj blog-na novú giveaway!:) http://laurazoey.blogspot.sk/2014/12/giveaway.html

    OdpovedaťOdstrániť