sobota 6. decembra 2014

WANTED! Gél na obočie + mini mikulášska GIVEAWAY

Ahojte baby!
Tento víkend prekvapivo stíham všetky radosti aj povinnosti, a tak, aj keď som si myslela, že sa vám už neozvem, našla som si čas na tento postík aj s malou mikulášskou GIVEAWAY.
Úprimne sa vám priznám, že mi to srdce nedalo, keby som sa s vami v deň svojich menín (už som vám to spomínala, že ich oslavujem takto netradične na sv.Mikuláša), kedy som obdarovaná ja, nepodelila tiež o nejakú maličkosť s vami.J

Opäť to však bude niečo za niečo, aj keď neberte ma úplne doslovne,  mám na vás iba prosbu v mojej rubrike WANTED. Chcem vás poprosiť o pomoc pri hľadaní kvalitného gélu na obočie. Skvelé a tie najlepšie recenzie má DipBrow Pomade od Anastasia Beverly Hills, lenže v SR ani ČR sa nedá zohnať, a objednávať si ho z oficiálneho e-shopu, s poštovným pomaly vyšším ako samotný produkt, tak som si povedala, že to teda nie. Toto je on, keby ste ho náhodou nepoznali.
Takže baby, hľadám gél (nie ceruzku ani tieň), niečo podobné Anastasiinej pomáde, s ktorým bude moje obočie vyzerať čo najviac prirodzene, cenovo a hlavne u nás dostupný.
Budem vám veľmi vďačná za vaše tipy a za odmenu mám pre jednu z vás, ktorá mi do komentára napíše svoj tip na gél a zároveň sa stane mojou novou followerkou, túto limitovanú edíciu telových masiel od Alverde ku ktorej som vám prihodila ešte aj make-up od Catrice Photo Finish v odtieni 010 Sand Beige. Nezabudnite do komentu napísať aj svoj kontaktný mail.




V balíčku nájdete tri mini masielka s vôňami Ibištek a bambucké maslo, Granátové jablko a kakaové maslo, Aloe vera a mango a make-up od Catrice má veľmi príjemný bledší ´´zimný´´ odtieň.
Teším sa a už vopred ďakujem za vaše tipy. Víťazku sa dozviete o týždeň, kedy mám pre vás pripravené MAXI vianočné prekvapenie.
Užívajte si víkend.J

10 komentárov:

  1. ahoj Niki :) na obočí jsem používala bezbarvý gel od Astoru, který mi teď došel a chtěla jsem si koupit ten nový od Rimmelu (mají i barevné, ale jsou dostupné jen v ČR a jen v Rossmannu), ale pak jsem se rozhodla, že si koupím gel od Catrice a zatím jsem ho použila jen jednou a můžu říct, že je super a stojí do 80,- Kč :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Odporúčam ti gel na obočie od Oriflame:) Je uplne super:-)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Kamarádka používá gel na obočí od Alverde a moc si ho chválí :) Já mám značku Alverde taky ráda a tahle tělová másla musí být skvělá :)
    GFC: Whatever
    zakov77@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Minule som v dm drogérii natrafila na hnedú gélovú linku. Konzistencia bola veľmi príjemná, takže sa podľa mňa hodí na obočie lebo sa aj nerozmazávala a celkom rýchlo sa pekne usadila. No na značku si nespomeniem ani keby čo bolo. Určite to ale bolo Maybelline alebo Catrice. :)

    lilianka007@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  5. V prvom rade ďakujem za pozvanie!
    Ja som si v ostatnom čase obľúbila fixky na obočie, písala som o jednej takej aj recenziu na mojom blogu, len tá konkrétne nie je u nás dostupná, ale podobné viem, že robí aj Flormar a Gosh. Pred tým ako som začala používať tú fixku, tak som mala rada aj také to duo na obočie od Elfu, kde bol tieň a vosk, bol to tiež dobrý výrobok, za super cenu.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. môj mail je: petra.kuklova@centrum.sk
      a stala som sa aj novou čitateľkou tvojho blogu :)

      Odstrániť
  6. Já mám moc ráda Gimme Brow od Benefitu, protože ta spirálka není moc velká a vydrží to dost dlouho. Jejich paletka s voskem a stíny je taky super. AquaBrow od MUFE je taky super, jen je to o trošičku větší patlačka a ne každé ráno na to mám čas:)
    Jsem moc ráda, že jsem tvůj blog objevila a moc ráda se sem budu vracet:)
    Nově sleduju jako Anežka V.
    vav.ran@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ahoj Niki :) já z gelem osobně žádné zkušenosti nemám použivám pouze glimmerstick na obočí od avonu ale vím od kamarádky že ta používá Benefit Speed Brow Gel a je s ním spokojená :) tak třeba ti moje rada pomůže...
    cumanelka@gmail.com

    Nela z Beauty charm

    OdpovedaťOdstrániť
  8. milujem od benefitu taky ten gel na obočie :) a sledujem ťa
    n.princess@azet.sk

    OdpovedaťOdstrániť