sobota 3. januára 2015

5 značiek, ktoré som objavila v roku 2014

Ahojte!
Prvý krát sa vám prihováram v novom roku a priznám sa, že nad svojim prvým tohtoročným postom som dlhšie premýšľala. Chcela som vám totiž napísať o všetkých fajn kozmetických objavoch, ktoré som si v minulom roku obľúbila, no zároveň som sa  chcela vyhnúť tradičnému postu s názvom: To naj z kozmetiky..., ktorý na vás určite vyskočil min 10 krát, keď sa vám načítal Blogger Buzz, aj keď ja sama tieto články veľmi rada čítam. A tak som sa rozhodla staviť na značky. Spísala som si zoznam všetkých, ktoré som počas minulého roku vyskúšala, a vybrala som pre vás zopár vychytávok.
Prvou značkou, ktorú som vyskúšala a zároveň som si ju aj veľmi obľúbila, je značka ALVERDE. Túto prírodnú kozmetiku, ste si už určite všimli v DMke, a ak ste si trošku preštudovali aj obal, určite viete, že kozmetika Alverde je bez všetkých farbív, parfumovaných a konzervačných látok. Pri jej výrobe sa používajú prírodné zdroje a všetky suroviny pochádzajú z kontrolovaného biologického poľnohospodárstva.Veľká časť produktov je označená značkou Vegán, čo znamená, že neobsahujú žiadne živočíšne látky. Ja som si z produktovej ponuky obľúbila telovú kozmetiku, predovšetkým telové maslá. Dvojica, ktorú vidíte na fotke, je moja topka. Telové maslo s makadamiovým orieškom a bambuckým maslom a druhé z limitky s názvom Beerentraum, majú krásne vône, sú ideálne na zimné obdobie, nakoľko sú hutnejšie, pekne sa vstrebávajú do pokožky a zanechávajú ju krásne vyživenú.
Mojou absolútnou láskou v strarostlivosti o vlasy sa stala značka AUSSIE. Táto austrálska značka prišla na Slovensko už v roku 2013 a ja sa vážne hanbím, že som ju tak dlho prehliadala. Ale niekedy to už tak v živote býva, že tie najlepšie veci máme pod nosom, a nevidíme ich. Produkty značky Aussie sú zoradené do šiestich radov, a každý z nich obsahuje šampón, kondicionér, masku a bezoplachovú kúru v spreji, pre tie lenivejšie z nás, ktorým sa nechce 10x oplachovať. Ja som si pre moje neposlušné, neskrotné, občas krepovité vlasy obľúbila sprej Miracle Recharge z rady Frizz remedy. Aussie rozhodne stojí za vyskúšanie, tak skúste, či si ju zamilujete aj vy.
Najviac používaným make-upom bol u mňa v minulom roku jednoznačne Healthy mix od novoobjavenej značky BOURJOIS. Už podľa názvu zistíte, že ide o francúzsku značku, ktorá sa k nám dostala rovno z Paríža. Neviem a nechápem prečo sa tejto značke nevenuje väčší priestor. Určite ste už videli tie mini rozhádzané stojančeky v DMke, kde ja len ťažko si niečo vybrať, lebo nemáte chuť sa v tom hrabať. Mňa však táto značka dostala svojimi make-upmi. Majú krásne namiešané odtiene, práve tie so žltými podtónmi, ktoré mne na moju farbu pleti chýbali, krásne voňajú a majú aj slušnú výdrž. Od tejto značky sa chystám nejaký make-up vyskúšať aj v tomto roku a vy sa o tom určite dozviete.
Ďalším z mojich miláčikov sa stala značka HIMALAYA HERBALS. O tejto indickej značke som vám už hovorila dávnejšie vo videu o mojich S.O.S produktoch, takže sa nebudem veľmi rozpisovať. Na moju mastnú pleť s občasnými problematickými návštevníkmi som nenašla nič lepšie ako ich radu s Nimbou a Kurkumou, a to som vyskúšala niekoľkokrát drahšie značky z lekárne ako Vichy, La Roche-Posay či Bioderma.
Takto vyzerá celá rada, ktorá vám naozaj pomôže ak bojujete s mastnou pleťou alebo nejakými pozostatkami po akné. Čistiaci gél, peeling aj maska sú skvelé, vyskúšala som všetky a stále sa k nim vraciam.
Poslednou značkou, ktorej produkt ma dostal, je značka INGLOT. Táto poľská značka je u nás na Slovensku podľa mňa dosť neznáma, nakoľko som ju nevidela v žiadnej drogérie a dokonca ani v e-shope, čo je si myslím škoda. Ja som vyskúšala ich bezfarebný zmatňujúci púder, ktorý musím jednoznačne odporúčať všetkým českým čitateľkám, ktoré majú možnosť kúpiť si túto značku v Čechách. Púder krásne zafixuje, zmatní, stačí vám ho naozaj máličko, pretože hneď absorbuje prebytočnú mastnotu, vydrží a čo je veľký bonus, nepridáva vám už žiadnu navyše farbu, t.j.nemení farbu vášho make-upu, keďže je bezfarebný. Ja si bohužiaľ za tento púder budem musieť nájsť náhradu, nakoľko sám o sebe nie je zrovna najlacnejšia záležitosť, plus platiť poštovné z ČR sa mi zdá príliš. Snáď niekedy táto značka dorazí aj k nám na Slovensko.
Objavili ste aj vy niektorú z týchto značiek?

Želám krásny víkend a ak vás už budúci týždeň čaká návrat do reality z vianočnej domácej rozprávky, tak ako aj mňa, tak držím palce, nech vám to ide čo najľahšie :-)




14 komentárov:

  1. Znacku Alverde jsem si za minuly rok taky oblibila, i kdyz aktualne mam od ni jenom gel na oboci :) Co se tyce Aussie a Bourjois, tak od obou znacek se chystam urcite neco vyzkouset :) Produkty Himalaya herbals vypadaji dobre, mobe plet je taky na nekterych mistech mastna se sklony k akne (naproti tomu jinde je zase vysusena) a ten pudr od Inglot je urcite super, ja davam prednost spise tem levnejsim, ktere si muzu dovolit. Zatim mam doma pudr od Essence, ktery by mel byt transparentni, no po naneseni mi plet trochu ztmavi, i kdyz ne nejak ze by ni to prekazelo :) No az mi dojde tak bych chtela vyzkouset pudr od NYC ktery si vsichni tak vychvaluji :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aussie,Bourjois aj Himalayu ti urcite odporucam skusit,stoja za to :) na NYC puder sa chystam aj ja

      Odstrániť
  2. Na produkty alverde a aussie sa chystám, som zvedavá či sa k nim dopracujem, ale snáď hej :) hlavne tie alverde veci by som chcela poskúšať, už len preto, že sú prírodné a za prijateľnú cenu.. :)
    a inak nedá mi to, vyzeráš ako Nina Dobrev :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jej tak to ti dakujem za mily kompliment,to mi este nikto nepovedal :)

      Odstrániť
  3. alverde masla sa mi začinaju pačit teda, aussie som už viac krat čitala ale zatial ma nezaujali:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Alverde masielko si urcite zamilujes,ked skusis 😊

      Odstrániť
  4. Alverde som si v Dm všimmla ale ešte som sa na tom nejak nepozastavovala.
    Inglot keďže už 2x čítam dneska o tej značke naozaj uvažujem, že si tam niečo kúpim. Ďakujem za recenzie a tipy! :-)
    Dijoun&Klaudi

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ta Himalaya je skvělá! :-) strašně moc mi voní..

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja mam tiez rada vonu gelu,na vonu masky som si musela trosku zvykat,je trosku specialna :)

      Odstrániť
  6. ta Himalaya vypadá skvěle, budu muset vyzkoušet :) mám taky mastnou pleť a navíc momentálně i akné :(

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Já značku Aussie vyzkoušela teprve nedávno a zaujala mě. Uvidíme, jestli se stane stálicí v mé koupelně.

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Alverde registrujem už dlho, ale jeho produkty objavujem postupne, doposiaľ som toho veľa neskúšala, ale páči sa mi, že produkty sú cenovo dostupné, majú pekné obaly a že má aj svoju vlastnú dekoratívnu kozmetiku. Aussie som už skúšala a viac o ňom nechcem počuť, žuvačková vôňa nie je nič pre mňa a účinky neboli nijak zázračné, ani slávny 3 minute miracle ma neohúril, jediný bonus tejto značky vidím v tom, že produkty sa dajú kúpiť aj v menšom balení na vyskúšanie. Inglot som videla presne len v Česku a celkovo ten výber kozmetiky u nás v porovnaní s nimi je nebo a zem, u nás nie je dostupné takmer nič čo je veľká škoda. Nemáme ani slávnu Sephoru či Douglass, fakt nerozumiem.
    Bianka

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Od Alverde jsem mela vanocni maslicka a urco mrknu i necem dalsim :)
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovedaťOdstrániť