sobota 23. mája 2015

Módna ochutnávka: Moje naj jarné doplnky

Ahojte!
V predchádzajúcom poste som vám v jednej z PSiek sľubovala, že v lete sa na mojom blogu začne objavovať aj móda. Zo všetkým plánujem začať od júna (môžete sa tešiť hlavne na outfitové príspevky), ale nechcem vám prezradiť úplne všetko. No aby som vás dlho nenaťahovala, dnes som si pre vás pripravila malú ochutnávku a nafotila som pre vás moje obľúbené, a v tomto jarnom období aj najnosenejšie, vecičky z kategórie doplnkov- botičky, kabelky a nejakú bižutku.

Moje obľúbené jarné trio topánok sú tieto klasické conversky, kvietkované plátenky a rúžové slip-on.

Conversky sú podľa mňa nesmrteľným, ikonickým a štýlovým  kúskom. Sú dôkazom toho, že v jednoduchosti je krása. Tie moje vlastním už rok, sú večne ufúlané, pretože som schopná nosiť ich stále a vážne  by som na nohy nič iné nepotrebovala.

Kvietkované plátenky mám z H&M a keďže rada chodím oblečená jednoducho, moje naj farby sú biela, čierna a sivá, tieto botičky vedia krásne oživiť každú všednosť. Ružové slip-on sú z e-shopu
www.itopanky.sk. Pohodlné, jednoduché, farebné, čo viac?

Tieto kabelky nosím v poslednej dobe najradšej hlavne kvôli ich krásnym farbám. Lososová, jemná žltá a pudrová ružová sú kombinovateľné na všetky príležitosti. Najväčšia zvláda nosiť všetky moje zbytočnosti do práce alebo do školy a z najmenšej zase veľmi jednoducho odstránením retiazky urobím elegantný clutch do spoločnosti.

Lososka aj malá žltá sú rovnakej značky MOHITO. Do tohto obchodu určite zablúďte ak hľadáte nejakú peknú a kvalitné spracovanú kabelku za fajn cenu. Majú tam fakt krásne kúsky!

Jednoduchú pudrovo ružovú kabelku, z ktorej môže byť clucth alebo crossbody, mám z e-shopu s veľmi peknými kabelkami, peňaženkami a ruksakmi www.themint.sk. Onedlho si o jednu kabelku od nich aj zasúťažíme! 

A toto je zopár mojich pokladov. Šperkov a bižitérie celkovo veľa nenosím , niekedy mi ani nenapadne niečo si na seba zavesiť, inokedy to zase potrebujem. Deň si však určite neviem predstaviť bez mojich zlatíčok, hodiniek  značky Legend, ktoré som dostala pred dvomi rokmi od rodičov ako darček za štátnice. Občas mám chuť rozkvitnúť s čelenkou vo vlasoch z H&M.

Ako správna straka mám rada zlato. Rada nosím jednoduchý zlatý náhrdelník so srdiečkom, ktorý mám z Kotonu, zlatý prsteň s perličkou a krížikom je z www.womanology.sk a rozkošného funny  macka som dostala na vianoce a ježiško ho kúpil v Bijou Brigette.

Bolo obdobie, keď ma celkom dostali aj veľké statement náhrdelníky, no nikdy som si žiadny nekúpila. Iba tento jeden jediný zo Zary som si raz požičala od maminy a už som jej ho nevrátila ☺

Ako ste na tom s doplnkami vy, baby? Ktorá je vaša obľúbená farba na jar? Ako sa vám páčila/nepáčila táto módna ochutnávka?

pekný upršaný víkend želám ♥




11 komentárov:

  1. Ta lososová kabelka je úžasná, úplně jsem se do ní zamilovala, je dokonale letní :)

    My Skincare Routine + GIVEAWAY

    OdpovedaťOdstrániť
  2. conversky sú klasika, a veľmi, veľmi sa mi páčia všetky kabelky,májú super tvary, farby a vyzerajú úplne kvalitne :)
    ľúbezná

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Skvělé kabelky :)

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Converse sú skvelé boty, mám čierne klasiky a zbožňujem ich :) aj keď sa mi ich nepodarilo ešte vychodiť napriek tomu, že už ich mám rok :D Ale tak aspoň to svedčí o kvalite :) Inak máš krásne kabelky, ja mám jednu veľkú čiernu a jednu malú a to je asi všetko.. :D

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Krásne vecičky:)....veľmi sa mi páčia tie kvetované topánky,sú krásne a bižu je tiež krásná:-)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Já doplňky naprosto zbožňuji! ta růžová kabelka je moc krásná! a k tomu ty botky..ahh ;)
    BEAUTYPUSINKA

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Krasne kousky :-) Conversky si taky planuji poridit, bud bile nebo cerne :-) Tesim se na outfitove clanky :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. very nice!

    http://www.itsmetijana.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Nejvíce se mi líbí všechny tvoje botky, ty jsou parádní!! :)
    FASHION & BEAUTY

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Wow, moc pěkné věci! Ta růžová kabelka je naprosto božská a boty se mi také moc líbí. :)
    Diary of a Girly Things

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Úžasné topáánky :) Taktiež obľubujem slip-ony a rôzne tramky. Super fotky! :)
    beautybymaca.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť