piatok 27. novembra 2015

FASHION: Vianočná kolekcia Katy Perry pre H&M

Musím sa vám priznať, že vianočnú atmosféru zatiaľ ešte úplne necítim. Asi to bude tým, že november mi kvôli kope práce ušiel veľmi rýchlo a jednoducho, deň za dňom a počasím pripomínal skôr jeseň. Ráno som ešte nemusela primŕzať k autobusovej zastávke, slnečných dní bolo viac ako tých šedivých, zlom nastal až keď sa začalo vonku skoro stmievať. No a s prvou vianočnou reklamou v telke, myslím, že tento rok bola najrýchlejšia tá saganovská, som si začala pomaličky uvedomovať, že je to opäť tu.
Pred pár dňami som cestovala ako každé ráno autobusom do práce a niekde v petržalke, okolo ôsmej hodiny rannej ma zaujal reklamný banner na jednej zo zastávok s vysmiatou a vianočne oblečenou Katy Perry so štítkom H&M. A to mi verte, že o ôsmej ráno je veľmi náročné upútať moju pozornosť. Nedalo mi to, trošku som googlila  a objavila vianočnú, nápaditú, miestami elegantnú, miestami bláznivú, no rozhodne sviežu kolekciu H&M, ktorej tvárou sa stala Katy Perry. 
Pod názvom Happy & Merry pripravili tvorcovia kolekciu pre ženy, v ktorej nájdete elegantné kúsky, ako napr. sako, sukne, šaty, lodičky ale aj doplnky, svieže mikiny, tričká a svetríky s vianočnými motívmi a vtipnými nápismi. Dominujú  flitre, červená, biela, čierna a zlatá farba. V kolekcii si nájdu pekné kúsky pre seba aj muži.
Kolekciu som si bola dnes v H&M aj obzrieť, ohmatkať a niečo som si aj vyskúšala. Materiálovo sú všetky kúsky tiež veľmi príjemné a musím povedať, že rovnako dobre ako vyzerajú v kampani a na reklamných plagátoch, vyzerajú aj naživo. Určite ich bežte omrknúť, ceny sú tiež v pohode, možno nájdete váš ideálny outfit k štedrej večeri. Ja som si ten svoj už vybrala :)

Celú kolekciu si môžete omrknúť tu:Happy&Merry kolekcia
Zaujal vás niektorý z kúskov?
užite si pekný víkend :)




5 komentárov:

  1. Katy je nádherná, ako aj kolekcia :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Já flitrům asi moc nerozumím, prostě je nějak nemám ráda. :D Ale ty dvoje červené boty jsou bezva :)
    Polka Dots and Beauty: Jak nosit bílé tričko?

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Katy sa k tejto HM kolekcii veľmi hodí, neviem či ako speváčka, ale tie kúsky vyzerajú skvelé:)..určite by som rada videla tvoj štredrovečerný outfit, aspoň by som sa mohla inšpirovať!
    A bude aj výherca GA?
    http://vsetko-co-mam-rada-by-vaja.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Já už ve vánoční náladě docela jsem, přisuzuju to tomu, že rok ybdlím bez rodičů a tak si dávám víc záležet na tom, abych je na Vánoce potěšila. Z kolekce mě ale nijak nic nezaujalo.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Tato kolekce je skvělá a Katty tam září :))

    Nela z Beauty Charm

    OdpovedaťOdstrániť