piatok 6. novembra 2015

RECENZIA: Novinky z drogérky, ktoré stoja za to

Ahojte!
Ďalší piatkový večer trávim vyšťavená po pracovnom týždni v posteli čítaním mojich obľúbených blogov a sledovaním mojich obľúbených youtuberiek, a keďže som už dávno pre vás nepripravila žiadnu recenziu, chcem to napraviť.
Mám pocit, že v poslednom čase sa v našich drogérkach nahromadilo veľa noviniek a dnes vám chcem vypichnúť tri, ktoré sa oplatí kúpiť a vyskúšať.
Prvou novinkou sú laky značky Flormal z rady Full color. Dostupné sú vo vyše dvadsiatich odtieňoch. Mňa zatiaľ dostal tento baby blue v odtieni FC16 Imaginary World a inšpirovaná Petrou lovelyhair si určite dokúpim aj nude odtieň Rose I hold a zimný magentový Love Is Blushing.
Laky ma veľmi milo prekvapili svojou krycou schopnosťou, úplne stačí jedna vrstva aj pri svetlých odtieňoch. Štetček je trošku užší, ale pracuje sa s ním dobre. Držia pekne, na mojich nechtoch, skúšaných každodenným umývaním riadov, dali 5 dní bez odlupovania.
 Na Slovensku ich môžete kúpiť v drogériach Teta a jeden vás vyjde na necelé tri eurá.

Pokračujem s jednou z ospevovaných paletiek od Essence. Zo všetkých som si vybrala verziu All About Nudes, ktorú používam každý deň, keď sa líčim. 

Paletka obsahuje osem základných nude odtieňov, ktoré sú univerzálne použiteľné pri každodennom líčení. Pigmentáciou a výdržou ma tiene veľmi milo prekvapili. Vynovené verzie paletiek sa Essence naozaj podarili. V DMke vás táto paletka vyjde na necelých 5 eur, čo je rozhodne skvelá kúpa.

Poslednou, ale rozhodne najväčšou objavenou novinkou, je Liquid Camouflage korektor od Catrice.
Korektor je dostupný v dvoch odtieňoch, svetlejšom 010 Porcelain a tmavšom 020 Light Beige. Aby som si zohnala ten svetlejší, musela som prejsť tri DM drogérky, ale stálo to za to! Tento korektor konečne po dlhej dobe prekonal moju korektorovú stálicu Affinitone od Maybelline. Skvele zakryje moje tmavé kruhy pod očami, presvetlí očné okolie a ľahko sa zapracováva. Jediné, čo mi najskôr trošku vadilo a čo si Catrice podľa mňa mohli odpustiť, je mierna parfumácia. V očnom okolí by niekoho  mohla dráždiť, mne nespôsobuje nič, iba som si na ňu musela trošku zvyknúť.
Korektor kúpite v DMke za necelé 4 eurá.

Skúšali ste už niektorú z týchto noviniek? Aké sú vaše objavené novinky? Dajte mi vedieť do komentárov baby, som zvedavá.

pekný víkend želám :)

13 komentárov:

  1. Pěkný článek :) korektor už mám koupený, ale dostanu ho až na Vánoce, už se těším až ho vyzkouším :)

    Nikys beauty blog

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Teda pěkný článek..Já už si delší dobu nic nekupuju. Teda jako kupuju, ale pro ostatní k Vánocům no :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Já konečně objevila drogerii, kde se v mém okolí Catrice prodává, takže už se těším, až si něco pořídím. Hrozně dlouho jsem chtěla tuhý Camouflage korektor, ale když teď přišel tenhle tekutý, tak uvažuji spíše o něm :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Fííha:)..naozaj zaujmavé veci!..tú paletku od Essence si asi poriadím:)
    Kukni môj blog:
    http://vsetko-co-mam-rada-by-vaja.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Tento komentár bol odstránený autorom.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Přesně tuhle paletku od Essence mám, taky jí používám každý den, je bezvadná :)
    http://polkadotsandbeauty.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ja sa chytsam do DMky pre ten korektor. Tak som zvedava ci mi sadne :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Na laky flormal se taky chystám, mají úplně úžasnou pigmentaci :). Paletek od essence už mám několik, jsou fatkt skvělé a ještě si chci dopořídit all about roses, ta taky vypadá skvěle :). Na korektor už jsem slyšela hodně chvály a jeho nákup zvažuji, ale zakryje dobře i jiné nedostatky než kruhy pod očima? Je hodně krycí?

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Ta paletka je krásná, konečně nějaká s přirozenými barvami, všude vidím jen takové pestré, které jsou sice krásné, ale neumím si je moc představit na normální nošení :(
    Getmovin by Deni

    OdpovedaťOdstrániť
  10. nič z toho som ešte neskúšala, ale zaujal ma ten korektor :)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Ten korektor mám aj ja a som s ním nad mieru spokojná. :)
    www.tobecreativehasnolimits.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  12. O té paletě vím a kolikrát jsem na ni koukala ale mám doma jednu velkou od make-up revolution a kdyby si kupovali novou tak uz jediné urban decay:) ale je to uz větší investice

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Krásny článok!:) Tieto očné tiene od essence mám veľmi rad :)
    Vzájomné sledovanie? tvoj blog sa mi veľmi páči a budem naozaj veľmi rada :)♥

    Krásny deň!
    XOXO

    http://nikolaknazikova.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť