nedeľa 23. novembra 2014

WANTED! Nude rúž + mini GIVEAWAY

Ahojte!
Tak ako som sľúbila v mojej piatkovej videorecenzii, tento víkend sa naozaj poctivo venujem blogu. Píšem, čítam, natáčam, komentujem, followujem...Dnes by som vám chcela predstaviť rubriku WANTED, ktorá bude pravidelnou súčasťou môjho blogu. Vo WANTED budem (zúfalo) hľadať nejaký konkrétny produkt, ktorý trebárs už dlhšie zháňam a stále nič,  a budem vďačná za tipy od vás. Samozrejme, vždy vás za vašu pomoc aj odmením a spojím to s nejakou menšou GIVEAWAY.

V dnešnej WANTED, ktorá bude prebiehať počas celého budúceho týždňa, vyhlasujem pátranie po NUDE RÚŽI! Vážne už potrebujem vaše tipy a rady, pretože som už dlhšie žiadny poriadny nenašla. Moje nároky sú pritom celkom jednoduché. Farebný odtieň, po ktorom túžim, je v obrázku označený srdiečkom. Hľadám rúž, nie lesk, cenovo dostupný a najlepšie hydratačný, nič čo by pery zbytočne vysušovalo.
Za vašu pomoc pri hľadaní NUDE RÚŽU mám pre jednu z vás, ktorá mi dá tip a zároveň sa stane mojou followerkou (nezabudnite do komentáru napísať svoj mail), DVA rúže. Jeden značky Makeup Revolution, odtieň Sweetheart a druhý od Catrice Ultimate Colour odtieň Princess Peach.


Víťazku vyžrebujem náhodne zo všetkých vašich tipov na budúci víkend.
Budem sa tešiť na  vaše tipy a dúfam, že vďaka vám konečne nájdem ten pravý NUDE RÚŽ.
Majte ešte pekný zvyšok víkendu a nejako prežite pondelok J

6 komentárov:

  1. Zrovna tu rtěnku od Makeup revolution mám a jsem s ní moc spokojená :). Jak máš u té jedné rtěnky srdíčko, tak ta má nejhezčí barvu.
    Už jsem u Tebe GA vyhrála, tak teď soutěžit nebudu :)
    Blog by Veru

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ahoj! i Já mám velký problém najít skvělou nude rtěnku,protože snad každá taková rtěnka mi stále zvýrazňuje mé suché rty :( Z dostupných drogérkových nude rtěnek se mi líbí Od Rimmel rtěnka kate v odstínu 03,hodně pěkné má momentálně nude rtěnky i Loreal a kolekce Collection Privée kde je velmi pěkný odstín Eva's nude -do té jsem se hned zamilovala,protože vypadá opravdu pěkně :)!!
    Kajush.01@centrum.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ahoj, určitě bych ti ráda doporučila rtěnky Longlasting od Essence, mají černý matný obal s průhledným proužkem, kde jde vidět odstín. Jsou ve všech drogériích a právě přesně takový, který sháníš, tam mezi nimi je. Takže určitě na ně běž mrknout a dej vědět, zda sis rtěnku pořídila! :) Jinak cena je víc jak příznivá - 60 Kč, v akci i méně. Přikládám e-mail a stávám se pravidelnou čtenářkou :): laleitr@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  4. S nalezením vhodné nude rtěnky mám stejný problém jako ty :) Ale Rimmel by měl mít teď nějakou celou radu nude rtěnek, těch moisture renew, taky se na ně chystám jít podívat, tak tam by se snad dala nějaká vybrat :) Pravidelnou čtenářkou jsem :) svobodka13@seznam.cz

    Welcome!♥Reviews everywhere

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Nude räúže veľmi nepoužívam, ale ak tak by som ti poradila rúž od rimmel lasting finish ,, len neviem v ktorom odtieni to je :O a ešte rúž od MUA :-) tie sa mi tak najviac páči. :)
    pravidelnou čitateľkou som :) a veľmi sa mi páči tá výhra !!
    siska.hutanova@centrum.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ahoj,
    ja poradim z ineho "sudka"(teda inu znacku :-))-GOSH VELVET TOUCH LIPSTICK odtien 134 Darling...a potom Rimmel od Kate -cierny obal odtien 03,ten mi pride veeelmi podobny tomu "Tvojmu" z obrazka.
    Aj ja mam rada nude ruze,odtien ale musi byt viac do cervena,inak vyzeram ako bez ust :-(.
    Rada Ta citam, i ked este nie velmi dlho :-)Jana
    svetlusa@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť