sobota 31. januára 2015

Spolupráca s e-shopom www.rosemont.sk + vyhlásenie víťazky 100 followers Giveaway

Ahojte! 
Ospravedlňujem sa za krátky výpadok na blogu, nestíhala som postovať nové príspevky, nakoľko som začínala v novej práci a posledné dva týždne boli plné zhonu, stresu a zvykania si. Práca teda dostala prednosť pred blogom, ale on vie, že je môj miláčik a že nech som zavalená čímkoľvek a akokoľvek veľmi, vždy sa k nemu vrátim. A tak verím, že mi to prepáčite aj vy, moje milé čitateľky, hlavne preto, že dnes jednu z vás odmením krásnym balíčkom značky Makeup Revolution.

Ale ešte predtým mám pre vás pripravenú recenziu produktov z e-shopu s prírodnou kozmetikou www.rosemont.sk. Eshopu a aj pani majiteľke, veľmi pekne ďakujem za ústretovosť a možnosť zrecenzovať niektoré z ich skvelých a kvalitných produktov. V balíčku, ktorý som od nich dostala, bola organická micelárna voda značky bio IQ, krém na ruky Skin Blossom, čistiaca vibračná kefa na domácu mikrodermabráziu a zopár voňavých mydielok.


micelárnej vody značky bio IQ som sa veľmi tešila, nakoľko som minulý rok vo svojej odličovacej rutine vymenila odličovacie mlieko práve za micelárky. Vyskúšala som rôzne značky, no zatiaľ nič čisto organické, bez parabénov a silikónov.  Micelárna voda bio IQ by podľa nápisu na obale mala pleť zbaviť make-upu a iných nečistôt, osviežiť ju a taktiež zmatniť. Počas používania ma nesklamala, make-up odlíčila skvele a pleť taktiež pekne zmatnila. Jediné, čo by možno mohlo niekomu vadiť, je jej parfumácia. Pre tie z nás, ktoré sme zvyknuté a máme rady skôr neparfumované veci, to môže byť zo začiatku trošku problém, ale vôňa je príjemná, takže sa na ňu dá v pohode zvyknúť. Túto micelárku môžu používať všetky typy pleti a za mňa dávam palec hore.

Ďalej som testovala krém na ruky značky Skin Blossom. Tento ošetrujúci krém je bohatý na organické zložky, obsahuje ich až 87 %, a sú to napr. kakaové maslo, avokádový olej a bambucké maslo. Krém mi výborne poslúžil počas týchto zimných dní, kedy bola moja pokožka na rukách extrémne vysušená. Krásne ich vyživil, ľahko sa vstrebával a pokožku zanechával jemnú. Od krému nečakajte žiadnu sladkastú vôňu, ktorú majú všetky drogérkové krémy na ruky, organické zložky mu dodávajú inú, ale príjemnú vôňu. Jeho výživná a regeneračná schopnosť ma úplne dostala!

Veľmi ma zaujímala aj vibračná kefa na domácu mikrodermabráziu. V celej sade som dostala s rúčkou 4 aplikátory- špongiu, jemnú kefku, normálnu kefku a masážny aplikátor, ktoré sa jednoducho nasadzujú a vymieňajú. Funguje na baterky a je to veľmi jednoduchý a cenovo dostupný spôsob ako si vylepšiť pleť a celkovo zlepšiť svalový tonus pleti. O mikrodermabrázii ste už určite počuli, často sa robí v dermatologických ambulanciách, ale aj v kozmetických salónoch. Jemne obrusuje pokožku, pomáha minimalizovať veľkosť pórov a jemných vrások, stimuluje produkciu nových a zdravých kožných buniek. Je bezpečná pre všetky typy pleti, od mladej až po zrelú pleť. Ja som vibračnú kefku používala 2x týždenne, kedy si robím dôkladnejšie očistenie pleti, používam peeling a taktiež masku. Používanie kefky bolo veľmi príjemné, pleť mi jemne vymasírovala, a tak sa pleť lepšie prekrvila, po celkovej očiste bola teda žiarivejšia. Spozorovala som aj lepšie prečistenie pórov a zlepšený stav mojej inak mastnej pleti s občasnými chybičkami v podobe vyrážok.

Ako bonus pre vás, moje milé čitateľky, som od pani majiteľky e-shopu dostala krásne voňavé prírodné mydielka značky Attirance. Sú na zahryznutie a rozvoňajú každý priestor, aj keď sú zabalené. Tieto mydielka s vôňou ruží, broskyne, jahody a medu, som sa rozhodla darovať vám v niektorej z ďalších Giveaways, už čoskoro.
Nákup v eshope www.rosmenot.sk vám jednoznačne odporúčam, majú široký výber výrobkov prírodných a organických značiek. Takže ak by ste chceli vyskúšať nejakú prírodnú kozmetiku, obráťte sa na tento e-shop, komunikácia bola skvelá a ústretová, dodanie rýchle a výrobky sú kvalitné, nemusíte sa báť sklamania. 
BTW. Ak hľadáte nejaký eshop, cez ktorý by ste si za nepredraženú cenu objednali skvelé a populárne EOS balzámiky, v rosemonte ich majú široký výber  za super cenu!


A teraz už je čas na odmeňovanie! Posledné dva týždne ste na mojom blogu mohli  v Giveaway súťažiť o balíček kozmetiky Makeup Revolution. Ďakujem všetkým, ktorí sa zapojili, bolo vás zase viac ako som čakala, naozaj ma veľmi teší váš záujem, a preto pre vás už čoskoro chystám ďalšiu super súťaž. Víťazkou tejto sa stáva Mia Trepková, gratulujem a posielam balíček kozmetiky Makeup Revolution.
Majte krásny zasnežený víkend :)

7 komentárov:

  1. Nějaký čistící kartáček bych si taky chtěla pořídit, tenhle nevypadá špatně :-) A výherkyni gratuluji :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tento čistič ti môžem len odporučiť, skús mrknúť na eshop rosemont.sk, majú super výber :)

      Odstrániť
  2. moc pěkný článek :)

    PS: Moc ráda bych tebe i tvé čtenáře pozvala ke mě na blog, kde probíhá GIVEAWAY
    www.lovies47.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Produkty vyzerajú fakt super! :) a vďaka za skvelý tip na stránku.Určite ju navštívim :)
    www.everydaywithlola.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tieto produkty vyzerajú naozaj zaujímavo :) hlavne ten krém na ruky :) a tie mydielka sú kjut ♥

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. krém je fakt super výživná bomba na ruky, mydielka budú už čoskoro v Giveaway, budem rada, ak sa zapojíš :)

      Odstrániť