sobota 21. februára 2015

☺RECENZIA: Telová kozmetika Alverde ☺

Ahojte!
Opäť som si uchmatla víkendovú chvíľku pre seba a svoj blog a dnes som si pre vás pripravila recenziu telovej kozmetiky značky ALVERDE.
Alverde je prírodná kozmetika a je to zároveň privátna značka DM, ktorá sa stala mojou obľúbenkyňou počas minulého roku. Neobsahuje vonné, farbiace ani konzervačné látky a dnes patrí medzi najpredávanejšiu certifikovanú značku prírodnej kozmetiky v Nemecku. Ponúka celú radu telovej kozmetiky pre pleť, telo a vlasy, dekoratívnu kozmetiku, ale aj špeciálne rady určené pre deti a mužov. Ja som sa zamilovala do telovky a v dnešnej recenzii vám ukážem moje tri najobľúbenejšie produkty.
Moje obľúbené combo je táto dvojka-Krémový sprchový gél a Telové mlieko s kakaovým maslom a ibištekom.
Ako prvé som už dávnejšie vyskúšala telové mlieko, ktoré bol mojim úplne prvým úlovkom od značky Alverde. Mlieko ma zaujalo v DMke svojou ľahkou kakaovou vôňou. Všetky zložky v ňom sú v Bio kvalite, a pokožke by mali poskytovať 24 hodinovú hydratáciu. Musím povedať, že toto telové mlieko sa zaradilo u mňa do kategórie tých, ktoré som si kúpila znovu, aj keď rada skúšam stále nové veci. Jeho jemná konzistencia sa krásne vstrebala do pokožky, nezanechávalo mastný film, a pri pravidelnom používaní večer bola moja pokožka ráno a na druhý deň krásne zjemnená.

Krémový sprchový gél, ktorý sa predával ako limitka, som vyskúšala len nedávno, mohli ste ho vidieť v mojich Beauty novinkách za mesiac január. Používala som ho počas celého februára a aj napriek tomu, že vôňa ma trošku sklamala, nebola až taká príjemná ako pri telovom mlieku, mi tento sprcháč super poslúžil. Február bol pre mňa trošku hektický, nová práca a únava robili svoje, a tak som niekedy bola príliš lenivá namazať sa po sprche telovým mliekom. Len som proste odpadla do postele a zaspala, veď to určite poznáte. ☺ Bola som však veľmi milo prekvapená, že tento sprchový gél dokázal čiastočne nahradiť telové mlieko. Tým že je krémovejší, a už pri sprchovaní zistíte, že to nie je klasická ´´penivka´´, dokázal moju pokožku dostatočne hydratovať, a tak sa chúďa nevysúšala ani bez telového mlieka, na ktoré je zvyknutá.
Mojim tretím obľúbencom je Telové maslo s Makadamiovým orieškom a bambuckým maslom, ktoré som vám už spomínala.
Toto telové masielko som používala počas zimy, kedy mi svojou hutnejšou konzistenciou super vyhovovalo. Je určené pre veľmi suchú pokožku, takže očakávajte výživnejšie zloženie, samozrejme opäť so zložkami v Bio kvalite. Mlieko sa ľahko vstrebávalo, príjemne orieškovo voňalo a pri pravidelnom používaní som spozorovala vyživenejšiu pokožku, ktorá bola aj krásne jemná. Pre orieškoholikov môžem len odporúčať.

Želám vám krásny slnečný víkend, oddychujte a resetujte ☺



16 komentárov:

  1. to maslo som raz mala a ucinkami bolo vyborne, ale ta vona mi moc nevyhovovala. pripominala mi tie cierne peledreky.

    Beauty by Bellatrix

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. súhlasím s tebou, tie alverďácke vône sú bez všetkých tých umelín, na ktoré sú naše nosy normálne zvyknuté, iné a nesedia každému :) ale tie čierne pelendreky ma pobavili :D

      Odstrániť
  2. Od Alverde jsem zatim pecujici kosmetiku nezkousela, ale jak to tak vidim, brzy se po necem poohlednu :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Na túto značku som čítala pozitívne recenzie, ale ešte som neskúšala žiadny produkt.To telové masielko vyzerá božsky<3

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. to masielko aj je božské, môžem ti ho len odporúčať :)

      Odstrániť
  4. Ja mam velmi rad Alverde hlavne ich netradicne vone :)

    Pozyvam na giveaway plnu peknej kozmetiky: http://www.biancaprincipessa.blogspot.sk/2015/02/valentinska-giveaway.html

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Raz som si kúpila púder značky Alverde a bola som s ním moc spokojná. :) Krémy som ešte neskúšala no vyzerajú dobre ;)

    Pozývam ťa na moju stránku

    www.everydaywithlola.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ja pouzivala ocni krem od alverdea byl skvely. krémy vypadaji dobre a uz delsi dobu si na ne brousim zuby.

    www.dendyss.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Dendy,určite poď do nich, môžem ti s čistím svedomím povedať, že neoľutuješ :)

      Odstrániť
  7. Fajn mi přijde pečující kosmetika, dekorativka je na tom o trochu hůř i když některé produkty taky nejsou nejhorší.. Mám ráda jejich voňavé tělové krémy

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Dekoratívka zatiaľ zaostáva, súhlasím s tebou,ale verím, že sa budú zlepšovať :)

      Odstrániť
  8. Ja mám s alverde zatiaľ len jednu skúsenosť - a to balzam na pery z nechtíka :) a musím povedať, že za tie peniaze (2.20 dva kusy v balení) si človek nemôže nič lepšie priať :) pery pekne zvláčňuje a vydrží dlho, keďže je takej tvrdšej konzistencie a hoci si prejdeš po perách 300x, furt zanechá len jemnú vrstvu, no prežije aj pitie, jedenie, spánok, atď.. :) ale z tvojho článku ma zaujalo to telové maslo, asi ho vyskúšam len čo miniem balea kakaové :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. telove maslo alverde makadamia som pozerala minule v dm ale teraz uz viem ze si ho isto pojdem kupit ked sa mi minie co mam:))

    OdpovedaťOdstrániť