štvrtok 26. marca 2015

☺RECENZIA: GOSH Forever Lip Shine rúž v ceruzke ☺



Ahojte baby!

Rúže, lesky, ceruzky na pery, balzámy, masielka...schválne, koľko ich doma máte? Existuje reálna šanca, že ich niekedy všetky spotrebujete? Ak nie, tak vitajte v našom klube: BlbostičiekNaPeryNikdyNemámDosť ☺ a vôbec sa za to nehanbite!
 Presne pre vás som si pripravila dnešnú recenziu. Celkom netradične som sa zamerala  iba na jeden produkt z tejto kategórie,  konkrétne rúž, a to preto, lebo si to svojimi skvelými presviedčacími schopnosťami zaslúžil. Gosh Forvever Lip Shine na scénu!
 
Minulý mesiac uviedla spoločnosť Gosh svoju jarnú kolekciu na rok 2015 a v nej aj novinku- vysúvací rúž v tyčinke s názvom Forever Lip Shine.  Oficiálny popis  sľubuje lásku na prvý dotyk, a ja sa vám musím priznať hneď na úvod, že som totálne doňho♥

Forever Lip Shine môže svojim vzhľadom pripomínať typické ´´farebné masielka´´, aké dnes vyrába napr. Astor či Rimmel. Už po prvom vyskúšaní na ruke mi dokázal vyraziť dych svojou pigmentáciou a hneď ma presvedčil, že rozhodne nepatrí medzi žiadne masielka, a právom nosí označenie rúž. 



V Gosh pre nás namixovali 10 krásnych odtieňov, od nude farbičiek, cez výrazné ružové, červené až po tmavú  burgundi, z ktorých si určite vyberiete ten svoj. Cena je 8 €. 


  Ja som si vybrala tri odtiene, ružovú v odtieni 001 Baby Baby, nude v odtiene 002 Sweet Moments a klasickú červenú v odtieni 009 My Valentine.


Obal rúžu je praktický, úzka ceruzka sa  zmestí všade a nezaberie veľa miesta v kozmetickej taštičke a praktické je aj jeho vysúvanie, jednoducho pootočíte spodnú časť, ak sa vám už rúž míňa.

Má príjemnú sladkastú vôňu a  veľmi jemnú a ľahkú textúru,  ktorá sa ľahko rozotiera a na perách ju vôbec necítite. Skvelá je aj jeho schopnosť pery  krásne hydratovať a vôbec  nezaliezať do vrások. Rúž vydrží na perách naozaj dlho, zvládne jedlo, kávičku, aj dezert bez jediného dokresľovania cca. 3 hodinky. Špicatý tvar  rúžu umožňuje ľahšie a precíznejšie vykreslenie pier .

Gosh Forever Lip Shine ma jednoducho dostal a bola to láska na prvé namazanie ☺
Skvelá novinka, ktorá rozhodne stojí za vyskúšanie. 
Na ktorej vecičke na pery si najviac ulietavate vy baby? Rúže, lesky alebo balzamy? Máte rady značku GOSH?

krásny deň ☺

7 komentárov:

  1. Je veľmi pekný..ja mám teraz naj rúž od Dermacolu:)
    Majú moc pekné farbičky.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Zbožňuju blbosti na rty, jen klasickým leskům nefandím :) Ale tyhle pastelky, to už je jiná :) Musím říct, že se mi moc líbí a i barevná škála je podařená :)

    Zaměřeno na: Benefit + Giveaway

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tyhle pastelky vypadají moc dobře, kouknu na ně. Líbí se mi ten odstín Lady Like. Od Gosh mám zatím jenom tužku na oči a jsem s ní spokojená, tak uvidím, jak dopadnou tyhle pastelky. BEAUTYPUSINKA

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Krásné barvičky, žádné pastelky ještě vyzkoušené nemám :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Vyzerajú super, ale keď ja som si povedala, že budem šetriť :'(
    ľúbezná

    OdpovedaťOdstrániť
  6. vypadají vážně krásně! :)

    http://lifewithpett.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  7. These are beautiful colors!

    www.thefancyfashioncastle.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť