štvrtok 12. marca 2015

☺RECENZIA: Super produkty značky BALEA za pár drobných ☺



Moje milé followerky,
dnes tu mám pre vás  recenziu značky Balea, ktorú určite dobre poznáte z DMky. Recenziu som vám sľúbila už vo videu s februárovými beauty novinkami, ktoré nájdete tu:https://www.youtube.com/watch?v=aIf2FZDAdLA  a priviedla ma k nej moja bestie, ktorá pri jednej návšteve u mňa doma, len tak medzi rečou skonštatovala: Ty máš všade nejakú Baleu!
A je to pravda! Značku BALEA používam už dlhší čas, vyskúšala som od nich už veľa produktov a vždy mám nejaký doma, no v poslednej dobe sa mi baleácke produkty  nejako nahromadili, a keďže ma ani jeden z nich nesklamal, povedala som si, že by to chcelo nejakú maxi recenziu, v ktorej vám dám zopár tipov na dobré a zároveň lacné produkty. Lebo nie všetko lacné je hneď zákonite aj zlé a nie všetko drahé zase úžasné. Aj vám sa už určite stalo, že ste si kúpili nejaký drahší produkt a bol to úplný prepadák, a potom nejakú lacnú somarinku, ktorá sa stala vašim obľúbencom.
Vybrala som pre vás 5 produktov telovej kozmetiky značky BALEA, za ktoré dáte v drogérke pár eur, a určite vás nesklamú. Takže začíname

Ako úplné prvé si ma získalo toto telové masielko BALEA Bodybutter Kakao s bambuckým maslom a kokosovým olejom pre suchú pokožku. Má tak krásnu kakaovú vôňu, ktorá na vás dlho vydrží, takže sa po jeho nanesení budete cítiť ako pravá čokoládka. Jeho hutnejšie zloženie je vhodné na používanie skôr cez zimu, kedy má väčšina z nás suchú pokožku. Dobre sa vstrebáva, nezanecháva príliš mastný film a pokožku krásne zjemňuje. Cena je cca.2,50 €

Druhým z mojich zimných obľúbencov sa stal tento krém na ruky s makadamiovým olej pre veľmi suché ruky s názvom BALEA Handcreme Pflege&Maske 2 in 1. Je novinkou, v DMke sa objavil niekedy počas zimy, takže ak ste ho ešte neskúsili, poďte do toho. Tento krém by mal byť krémom a akousi maskou na ruky zároveň. Má ľahkú, krémovú textúru, dobre sa vstrebáva a má veľmi príjemnú kvetinovo-orieškovú vôňu. Je to výborný ochranný krém pre suché ruky, najmä v zimnom období. Cena je cca. 1,80 €.

 Ďalšou skvelou vecičkou za pár drobných je tento balzám na pery BALEA Lippen Pflege Sweet Lady s vôňou jablka a škorice z limitovanej edície. Musím sa vám priznať, že tento maličký u mňa odsunul 10x drahší EOS na druhé miesto. Mám ho stále pri sebe, v kabelke, na nočnom stolíku, vo vrecku bundy a keď si s ním pretriem pery, je to jedna báseň. Je mastnejšieho zloženia, takže ho na perách cítite, ale má  príjemnú textúru a tiež vôňu, takže vám absolútne nevadí. Krásne hydratuje a zvláčňuje pery, popraskané a suché pery nemajú pri jeho používaní žiadnu šancu. Cnea cca.1,25 €.

Stálicou v mojej hair care rutine je tento olejček BALEA Oil Repair Haarol s arganovým olejom pre poškodené vlasy. Používam ho na moje suché končeky, ktoré on jediný dokáže prebrať k životu. Ak ho použijete do celých vlasov, dodáte im krásny zdravý lesk a stačí vám iba pár kvapiek! Vlasy zbytočne nezaťažuje a nespôsobuje efekt mastných vlasov. Za 100ml, ktoré vám vydržia naozaj dlho zaplatíte cca. 3 €.

Novinkou, ktorú testujem na sebe najkratšie, je toto telové mlieko BALEA Beauty Effect Bodylotion so zvýšeným obsahom kyseliny hyaulurónovej., ktoré by malo urobiť krajšiu pokožku. Telové mlieko má ľahkú gélovú textúru, takže bude podľa mňa ideálne aj na letné mesiace, príjemnú, sviežu, čistú vôňu, ktorá však nie je veľmi výrazná, takže vám nebude vadiť, a mliekom sa kľudne môžete natrieť kedykoľvek cez deň, po sprche, a potom použiť parfém, a žiadna vojna vôní nenastane.  Čo sa týka beauty efektu, musím uznať, že naozaj pozorujem krajšiu pokožku, hlavne jemnejšiu. Cena je cca. 2,50 €.

Ako sa vám páči/nepáči značka Balea? Máte svojich obľúbencov od tejto značky? Skúsite niektorý z mojich?
pekný štvrtok ☺

14 komentárov:

  1. Musím se vším souhlasit, jediné s čím nemám zkušenost je to poslední tělové mléko, určitě jej tedy musím vyzkoušet :)

    New in: February 2015 + Giveaway

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Baleu mám rada, lebo je cenovo dostupná a má kopu skvelých produktov. Najviac ma z tohto tvojho výberu láka to kakaové maslo, musí to byť riadne očarujúca vôňa. A Olej na vlasy tiež vyzerá super, takže keď najbližšie navštívim DM isto sa po nich poobzerám. Ďakujem za tipy, super článok :))
    Dodka z .BeautyMissfits.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Dodka, verím, že si niečo z mojich tipov skúsila, daj mi vedieť, budem rada :)

      Odstrániť
  3. Balea máslo je fajn, byla jsem s ním spokojená. Akorát mi časem ta vůně přišla trochu "chemická". Ale i tak mi voněla :D :)

    Monča

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Produkty Balea mam moc rada, i kdyz mi jich v posledni dobe par nesedlo. Kakove maslo mam taky, ta vune je nadherna a hrozne mi pripomina cokoladovy puding :-) Jinak jsem si ted poridila od Baley jeste ocni krem, tak jsem na nej zvedava :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Na Baleu nedám dopustit...:) Hlavně sprcháče a tělové mléka!

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Kakaové bodybutter vyzerá skvele! :) <3


    www.everydaywithlola.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ten olejíček na vlasy musím někdy vyzkoušet, teď zrovna žádný nemám, takže by se mi dost hodil :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Ten olejíček na vlasy musím někdy vyzkoušet, teď zrovna žádný nemám, takže by se mi dost hodil :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Caroline, určite ho skús, je to môj miláčik :)

      Odstrániť
  9. nice brand! I like bodybutter)

    http://vitalinasworld.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Balea je pre mňa jedna z naj značiek, už len kvôli cenovej dostupnosti, krásnym vôňam a tomu, že väčšinou sa produkty fakt vydaria :) Maslo a krémik na ruky mám :) s krémikom som veľmi spokojná a v podstate aj s maslom, hoci ma sklamalo to, že na pokožke vonia úplne inak ako v kelímku .. a v tom kelímku mi voňalo viacej :) z balea balzamov mám doma poslednú limitku candy queen, karamelový balzamík, ktorý veľmi pekne vonia, chutí :D a dobre hydratuje :) no chcela by som aj túto škoricovo jablkovú limitku, dúfam, že sa mi ju ešte podarí uchmatnúť :) nad olejčekom uvažujem už dlhšie a chcela by som skúsiť celú olejovú radu, no láka ma aj olejček z repair rady yves rocher, uvidím čo sa teda ku mne dostane :) a body lotion si určite kúpim! :D skvelý článok Niki ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Balea má některé výrobky opravdu výborné a jsem ráda, že je cenově přijatelná.

    OdpovedaťOdstrániť