sobota 25. apríla 2015

☺ RECENZIA: Spolupráca s novým e-shopom s francúzskou kozmetikou www.franca.sk ☺

Ahojte!
Čo všetko ste stihli/nestihli  za posledné aprílové týždne vy, baby? Ja som stihla s vypätím posledných síl dokončiť svoju diplomovku ( Haleluja!!! ☺) a keď som sa  už už začínala tešiť na pekné teplé jarné voľné večery, podarilo sa mi v jeden takýto nehorázne prechladnúť a posledný týždeň som strávila v posteli, iba ja, čajík a tona usmrkaných vreckoviek. Veľká romantika ☺

Blog bol trestuhodne odsunutý na vedľajšiu kolaj, ale už som späť a všetko vynahradím. Po trošku dlhšej dobe som tu teda pre vás s ďalšou recenziou, tento krát je to moja spolupráca s e-shopom www.franca.sk. Tento nový e-shop s prírodnou francúzskou kozmetikou  a veľmi milou pani majiteľkou, ktorá ma oslovila na testovanie ich produktov, mi na vyskúšanie poskytol dva produkty, ktoré som si mohla sama vybrať.  No čo môže byť lepšie!

V e-shope nájdete širokú ponuku produktov a francúzskych značiek, od rôznych voňavých mydielok, cez produkty starostlivosti o pleť, telo a vlasy, ďalej parfémy a niečo aj pre mužských miláčikov. Všetko je prehľadne rozdelené do kategórií, v e-shope sa mi bezproblémovo orientovalo a zo všetkých produktov, ktoré ma lákali, bolo naozaj ťažké vybrať si iba dva kúsky.


Nakoniec som sa rozhodla pre tieto dva značky Chemins du Soin, sprchový gél a telové mlieko.
Mojou prvou čokoholickou voľbou bol  sprchový gél s názvom Chocolat. Keď som ho prvý krát ovoňala, vedela som, že toto bude čoskoro môj sprchovací miláčik. Aj keď som ho testovala  ho testovala pre vás a musela som vnímať všetky detaily, ktoré vám teraz budem spomínať, bolo pre mňa sprchovanie s ním jedna čokoládová báseň. Je v praktickom jednoduchom plastovom  200 ml balení, cez ktoré si môžete ľahko kontrolovať ako sa vám míňa. Na obale si môžete prečítať pre mňa potešujúci a dôležitý nápis Sans Paraben- čiže Bez parabénov.



Sprchový gél s prírodným parfémom čokolády dodáva pokožke hydratáciu, výživu a čokoládové pohladenie.Pri sprchovaní nie je veľmi penivý, čo mne osobne vyhovuje a zanecháva na tele krásnu, zmyselnú a povzbudivú  čoko vôňu, ktorú budete na sebe cítiť vy, aj všetci okolo vás, aj hodinku po sprchovaní.



Druhým testovacím kúskom bolo telové mlieko s madľovou vôňou. Je v priehľadnom plastovom  200 ml obale s praktickou pumpičkou, ktorú mám ja osobne pri telových mliekach najradšej.  Toto vyživujúce, zjemňujúce, a hydratačné telové mlieko je taktiež  bez parabénov a obsahuje sladký mandľový a organický arganový olej. Bude sa výborne hodiť na nasledujúce slnečné, spaľujúce, letné mesiace, nakoľko olej zo sladkých madlí  má upokojujúce účinky na podráždenú pokožku a blahodarne pôsobí pri spálení po opaľovaní. Jeho sladučká vôňa ma dostala, ale povedala som si, že toto telové mlieko venujem jednej z vás v najbližšej GA a urobím jej tak dúfam rovnakú radosť, ako urobili produkty od www.franca.sk mne.

Ďakujem pani majiteľke Adrianke za ponuku na spoluprácu a verím, že veľa z vás sa stane spokojnými zákazníčkami jej e-shopu, tak šup šup na stránku www.franca.sk  a kľudne sa nechajte nejakým produktom zlákať, môžem vám sľúbiť, že bude stáť za to ☺

Želám krásny slnečný víkend ☺

11 komentárov:

  1. Musím říct, že je mi eshop hodně sympatický, francouzskou kosmetiku bych vyzkoušela moc ráda, ale nikde jsem nenašla informaci, zda dodávají i do ČR :(

    Make-up speciál - 1. část

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ahoj Lucka, e-shop dodáva aj do ČR, malo by to byť aj vo Všeobecných obchodných podmienkach na ich stránke, takže môžeš smelo objednávať ☺

      Odstrániť
  2. Niki, pekne sme sa dnes zhodli, akurát sme na náš blog pridali recenziu produktov z rovnakého e-shopu (TU) :)) Sme očividne na rovnakej vlne :)

    Katka z .BeautyMissfits.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Náhodička Katík, aj keď vraj neexistujú ☺ idem sa mrknúť aj na vašu recenziu, čo voňavučké ste testovali vy

      Odstrániť
  3. ten eshop aj produkty vyzerajú úplne super! :)
    ľúbezná

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Eshop som si už pozerala a veľmi sa mi zápáčili produkty, ktoré ponúka.Ten čokoládový si objednam:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vaji, môžem len odporučiť, nebudeš ľutovať, keď sa budeš cítiť ako čokoládka ☺

      Odstrániť
  5. S výběrem čokoládových produktů jsme na tom stejně :-D Já osobně ujíždím na čoko tělových máslech :-D

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ja by som to zjedlaaaaa, teda ten sprcháč určite, musí voňať úžasne a keďže aj ja som čokoholik, tak niet o pochybách :D Super článok Niki, teším sa na giveaway a si veľké zlato, že nám to telové mliečko venuješ :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. ten čokoladovy sprchovy by som asi aj vypila ale vyzera velmi dobre stranku si prezriem:)

    OdpovedaťOdstrániť