pondelok 6. apríla 2015

☺RECENZIA: Telová kozmetika Mixa- moja nová namotávka ☺

Ahojte!
Dnes vám prinášam novú recenziu a to na značku, ktorá bola aj pre mňa ešte nedávno jednou veľkou neznámou. Značku Mixa, ktorá sa v našich drogérkach na Slovensku a v Čechách objavila v roku 2013, no vo Francúzsku pôsobí už od roku 1924. Tento odborník na citlivú pleť má vo svojej ponuke produkty starostlivosti o pleť, produkty na odličovanie a čistenie, produkty starostlivosti o telo a taktiež radu pre tých najmenších. Mixa používa vo svojich produktoch vybrané účinné látky pre maximálnu účinnosť, akými sú napr. glycerín, alatonín, kvet arniky či mandľový olej. V Mixe tiež vedia, že pre citlivú pleť je dôležité zbaviť sa prebytočných prísad, ako sú parabény, alkohol alebo farbivá, takže nič z toho v ich produktoch nenájdete.

Poviem vám celkom úprimne, hanbím sa, že som Mixu dlhé dlhočižné dva roky obchádzala. Kúpila som si ju až v momente, keď som ju našla vo výhodnom balíčku telové mlieko+krém a bol to jeden z najlepších nákupov, ktoré som v poslednej dobe urobila. Vybrala som si radu Mixa Repairing Surgras. 
Ako prvé vám zrecenzujem telové mlieko pre extra suchú pokožku Mixa Body Balm Repairing Surgras. Toto regeneračné premasťujúce telové mlieko je obohatené o 10% koncentráciu glycerínu a ovseného mlieka. Má ľahkú nevtieravú jemne olejovitú vôňu, ktorá mi pripomína produkty pre deti. Je trošku mastnejšie, čo by mohlo niekomu vadiť, nevstrebáva sa až tak rýchlo ako niektoré gélové telové mlieka. Mne osobne to však nevadí, keďže viem, že s Mixou dávam pokožke výživu a to čo potrebuje, namiesto zbytočných parfémov a iných chemických prísad. Toto telové mlieko sa stalo mojim každodenným spoločníkom, a vedela som, že som naň úplne totálne najviac namotaná, keď som sa jeden večer z čistej únavy nenakrémovala, a mala som pocit, že mi niečo vážne chýba ☺
Jeho dvojičkou je tento krém na ruky Mixa Hand Cream Repairing Surgras, ktorý obsahuje ešte vyššiu koncentráciu glycerínu a ovseného mlieka, až 30%. Samozrejmosťou sú žiadne parabény a alkohol. Krém je taktiež mastnejšieho zloženia s jemnou olejovitou vôňou, veľmi podobnou, možno aj úplne rovnakou ako telové mlieko. Je ideálny pre extrémne suché ruky, najmä v zime a je to asi jediný krém, z tých, ktoré som skúšala v poslednej dobe, ktorý moje po zime suché ruky zregeneroval a ´´opravil´´ natrvalo. Opäť sú krásne jemné a nevysušia sa tak ľahko pri prvom vetríku. 

Zhrnula by som to asi tak, že Mixu už určite obchádzať nebudem a plánujem vyskúšať aj ďalšie jej produkty. Jednoducho si ma získala ♥
A čo vy baby? Ako ste na tom s Mixou vy? Vyskúšali ste už od nej niečo alebo ju obchádzate tak nezmyselne ako ja?

úspešný štart do nového týždňa želám ☺

13 komentárov:

  1. Já mám od Mixy ráda krémy na ruce a na tělo :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Od Mixy jsem měla jen pleťový krém, ale rozhodně bych ráda zkusila tělové mléko či micelární vodu :)

    Jak šetří shopaholici?

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Kosmetika vypadá zajímavě, od Mixy nic nemám, ale ráda bych něco vyzkoušela :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Od Mixy nemám žiaden produkt a počujem na ňu sa dobré ohlasy, rada by ju vyskúšala:)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Od mixy jsem zkoušela micelární vodu, která byla výborná a pak jsem měla ještě krém na ruce, který mi také vyhovoval. Musím říct, že i když jsem Mixe nikdy nefandila a měla jsem na ni bezduvodnou averzi, tak mě zatím mile překvapila.

    Monča

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ja plánujem od nich vyskúšať micelárnu vodu, tak som zvedavá :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Zkoušela jsem kdysi nějaký krém na obličej a byl skvělej =)

    http://fetchingfashionandbeauty.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  8. všetky ich produkty vyzerajú dobre, ale zatiaľ som nič nevyskúšala :)
    ľúbezná

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Mixu chci už hrozně dlouho vyzkoušet. Snad se k tomu dostanu :-).
    Zvu vás všechny na giveaway, ve které můžete vyhrát úžasné sérum na řasy určené pro zhuštění, prodloužení a větší objem řas :-).

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Od značky Mixa jsem vyzkoušela už víc věcí. Dva druhy micelárky, tělový krém, pleťový krém a krém na suché partie a se vším spokojenost! :)
    My Make-up Store - GA

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Musím sa priznať, že Mixu tiež trochu cielene obchádzam, ale asi to budem musieť napraviť! :)
    ChristyShades

    OdpovedaťOdstrániť
  12. o mixe som toho pocula a citala uz vela, ale este som ju nevyskusala.
    asi budem musiet :)
    http://theraspberrylipstick.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Výrobky Mixa jsem si vždy prohlížela, ale nikdy jsem si nic nekoupila. Až nedávno, když jsem sháněla pleťové tonikum. Zatím jsem spokojená :).

    http://esveronica94.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť