piatok 3. apríla 2015

◘VIDEO: Beauty novinky marec◘

Ahojte!
Dnes tu mám pre vás ďalšie video, v ktorom uvidíte, čo všetko pribudlo do mojej kozmetickej zbierky za uplynulý mesiac. V marcových Beauty novinkách som sa v nakupovaní celkom krotila, ale napriek tomu som zopár beauty vecičkám neodolala Uvidíte novú limitku od Essence, niečo od Rimmelu, nové štetce značky Ebelin a tiež moje pripravované spolupráce s  http://franca.sk/ (čítaj franka) a http://ziaja.sk/ , z ktorých sa veľmi vytešujem. Recenzie produktov uvidíte na mojom blogu už čoskoro.
Video nájdete na mojom youtube tu: https://www.youtube.com/watch?v=hfsBFHcCZ9Y
Recenzia ktorého produktu/produktov by vás najviac zaujímala? Dajte mi vedieť do komentov
Prajem vám príjemné pozeranie, veľa oddychu a pohodičky cez sviatky.


Dobite baterky

11 komentárov:

  1. Opet moc hezke a mile video :-) Tesim se na recenzi produktu Ziaja a Mixa, od te chci uz dlouho neco vyzkouset, ale jaksi jsem se k tomu zatim nedostala :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ďakujeeem ☺ recenziu Mixy chystám ako ďalší post, tak si potom naň môžeš mrknúť ☺

      Odstrániť
  2. Milujem tvoje videá a teším sa na recenzie:) Plánujem si kúpiť ten lak z limitky Cinderella, veľmi sa mi páči jeho farba...tie Ziaja produkty by som, tiež zjedla:) krásne videjko!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vaji, ďakujem krásne ♥ lak ti môžem len odporučiť, na nechtoch vyzerá veľmi pekne, jemnúčko ☺

      Odstrániť
  3. Super video :) Tu Mixu mám taky a jsem s ní moc spokojená :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. super video, tá tvárenka vyzerá dobre :)
    ľúbezná

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Niki, opäť skvelé video ♥ :) nakúpila si si super veci počas marca :) odtieň toho laku je môj naj odtieň lakov všeobecne spolu ešte so staroružovou a nejakým nude :) gratulujem k spolupráci, uži si ju!! :) a veľmi sa teším na ziaja recenziu :) ♥

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ďakujem Veronica, lak vyzerá na nechtoch krásne, môžem odporučiť :) Ziaja bude už čoskoro ☺

      Odstrániť
  6. Super video Niki, ako vždy :) Môj názor na Essence limitku už vieš :)) Celkom si ma namotala na vyskúšanie niečoho od Mixy, možno aspoň toho krému na ruky, tiež som od nich nič ešte doteraz nemala.
    Inak tá hubka na mejkap to je len hubka, preto ti to možno nejde zapracovať do pleti tak pekne ako nejakým youtuberkám - lebo Beauty Blender je len jeden a originál stojí okolo 20 dolárov. Tieto ostatné sú len klasické špongie na make-up, ktoré s BB majú spoločný len tvar. Sama nemám s originál BB skúsenosti, ale čo som videla články alebo videá, kde ho baby recenzujú, tak to musí byť veľmi fajn vecička :)

    Katka z .BeautyMissfits.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ďakujem Katka, na Mixu som sa ja namotala totálne, odkedy ju používam ♥ práve píšem recenziu :) tiež mi to s beauty blenderom nesedelo, tak som trošku googlila a youtubovala, a naozaj súhlasím s tebou :)

      Odstrániť