sobota 29. augusta 2015

Spolupráca so značkou Ziaja

Ahojte!
Hlásim sa vám s novým postom po trošku predĺženej dovolenkovo-pracovno-školovo nestíhacej pauze na blogu. Tentokrát som si pre vás pripravila ďalšiu recenziu vrámci mojej spolupráce so značkou Ziaja.
Neviem, ako to máte vy baby, ostatné blogerky, ale mňa tieto spolupráce veľmi bavia. Nie preto, že dostanem kozmetiku zdarma (jasné, je to super), ale u mňa je to v rebríčku výhod až na posledných miestach. Baví ma celý ten proces, keď vás nejaká značka/firma osloví, že sa im páči váš blog, vždy keď nájdem takýto mail v schránke medzi hŕbou pracovných povinností, teším sa z toho ešte celý deň, ponúknu vám možnosť vybrať si čo len chcete z ich ponuky (možno s drobnými obmedzeniami), a vy potom môžete testovať, potešiť kamošky, rodinu...a potom do recenzie spísať vaše pocity, dojmy, odporúčania, skúsenosti...a celé je to veľmi fajn, tvorivé, kreatívne, nikto na vás netlačí, nekáže vám, čo máte písať, čo máte propagovať...je tam voľnosť a sloboda názoru a to si u všetkých firiem, s ktorými som zatiaľ spolupracovala najviac vážim.
Inak to nebolo ani s firmou Ziaja a pani Peťkou, zo zastúpenia Ziaja na Slovensku, ktorá mi spoluprácu navrhla. V skratke by som značku Ziaja predstavila ako poľskú značku, rodinný podnik, ktorý v roku 1989 založili farmaceuti Alexandra a Zenon Ziaja. V svojich produktoch sa snažia kombinovať tradičné zložky ako rastlinné výťažky a vitamíny s modernou technológiou. 
Produkty, ktoré som testovala ja boli telové maslo Ziaja Coconut body butter a enzymatický peeling Ziaja Sensitive Skin.

Ziaja Sensitive skin enzymatický peeling podľa popisu odstraňuje odomreté bunky pokožky a uľahčuje prenikanie účinných zložiek prípravku. Pripravuje pokožku na ďalšie kozmetické ošetrenie. Neobsahuje žiadne silikóny, oleje ani vónne zložky.
Tento peeling by som odpuručila všetkým, ktoré máte, tak ako ja, problém s rozšírenými pórmi. Klasické ´´zrniečkové´´ peelingy nie sú pre nás až tak vhodné, pretože čiastočky z takýchto peelingov sa môžu práve v rozšírených póroch usadiť,zapáliť a vyrážka je na svete. Ja som si tento enzymatický peeling obľubila natoľko, že sa stal súčasťou mojej pravidelnej rozšírenej kozmetickej rutiny-procedúry ☺, ktorú robievam 2x do týždňa-kedy dennodennú čistiacu rutinu obohatím ešte o  peeling+kvalitnú masku. Peeling je ľahučkej gélovej  konzistencie, bez vône, priesvitnej farby. Pleť zanecháva jemnú a vypnutejšiu. 

Druhým produktom, ktorý som testovala, bolo  telové maslo Ziaja coconut body butter s vôňou kokosu. Telové maslo sľubuje doplnenie nedostatku lipidov(vďaka kokosu), regeneráciu prirodzenej ochrannej bariéry pokožky a zlepšenie pružnosti a mäkkosti pokožky. Obsahuje Omega3 a Omega6 mastné kyseliny a vitamín E. Na tomto masle ma najskôr prekvapila jeho príjemná kokosová vôňa, popísala by som ju ako nevtieravú, takú, ktorej sa podľa mňa nedá presýtiť, ako to niekedy pri kokosových vôňach býva. Konzistenciou je hutnejšie ako telové mlieko, je teda vhodnejšie pre suchší typ pokožky, ideálny na jesenné-zimné obdobie. Vstrebáva sa však ľahko, na pokožke som nepociťovala výrazný mastný film. Pri jeho používaní som mala veľmi pekne hydratovanú a jemnú pokožku. Ak ste na kokosky, toto telové masielko určite stojí za vyskúšanie!

ďakujem zastúpeniu Ziaja SR za poskytnutie produktov 

Aké máte skúsenosti s produktami značky Ziaja? Máte rady túto značku?

p.s: nejaké produkty som ušetrila aj pre vás, takže v najbližšej Giveaway sa môžete tešiť aj na niečo od Ziaja ☺

užívajte posledné letné víkendy ♥


6 komentárov:

  1. Naprosto Ti rozumím, když takový mail najdu ve schránce, mám radost snad na celý den a pořád ho čtu dokola, je to hrozně milý.
    Ziaju mám velmi ráda, je to podle mě super, kvalitní značka.
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Také mám tyto spolupráce moc ráda a moc mě baví tak, jako tebe :). Ziaju mám moc ráda. Vyzkoušela jsem od ní tu olivovou řadu a byla opravdu skvělá. Teď používám takový gel na oční okolí, tak jsem zvědavá na výsledky, zatím jsem ale spokojená. Láká mě to kakaové máslo. Určitě voní skvěle! BEAUTYPUSINKA

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Přesně tak, takový e-mail dokáže vždycky potěšit :-) Ten enzymatický peeling vypadá moc dobře, určitě se po něm podívám :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. pekne si to napísala o tej spolupráci taký mail vždy poteší ja by som od nich tiež niečo rada vyskúšala:) ale raz som natrafila na nejaký krém na tvár ale vážne som sa začudovala prečo sa v ňom nachádzali parabény ale nepamätám ktorý to už bol

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Zbožňujem tvoje príspevky a celkovo tvoj štýl písania. Vždy je to veľmi zaujímavé. :)
    Nominovala som ťa na Liebster award Tag, tak ak by si mala záujem môžeš si viac prečítať v článku:
    http://everydaywithlola.blogspot.cz/2015/08/moja-nominacia-na-liebster-award.html

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Veľmi pekný článok a táto značka ma veľmi zaujala :)
    Keďže patríš medzi moje obľúbené blogerky, nominovala som ťa to TAG-u, Tag liebstar award. Budem rada ak ho napíšeš :)
    http://lifewithnicol.blogspot.sk/2015/09/tag-liebstar-award.html
    Ďalej ťa pozývam na giveaway, ktorá práve prebieha na mojom blogu :)
    http://lifewithnicol.blogspot.sk/2015/07/giveaway-je-tu.html

    OdpovedaťOdstrániť