sobota 3. októbra 2015

GIVEAWAY: Novinky od Catrice&Essence- vyskúšajte si testovanie noviniek ako správna blogerka!

Ahojte!
Keď som si dnes sadla k notebooku s pocitom voľného víkendového rána, prepadla ma túžba niečo pekné vám napísať. Ako som si tak rolovala posty na mojom blogu a premýšľala, akú tému pre vás spracujem, napadlo mi, že už dávno som vám nič nedarovala. A viete prečo? Pretože som pre vás šetrila-škrečkovala to najlepšie a teraz to príde! ☺
Ak ste vždy rozmýšľali, aký je to pocit a zážiok testovať nejaké kozmetické novinky, ktoré práve dorazili do drogériek, v tejto giveaway si to môžete vyskúšať aj vy!
 Dostala som sa k novinkám na jeseň a zimu 2015 od značiek Essence a Catrice a rozhodla som sa, že sa o niektoré s vami podelím.
Čo teda môžete vyhrať?
  • 3 skvelé paletky- Essence All about nudes a All about bronze a paletku Catrice Chocolate nudes
  • Make-up Catrice Even skin tone v odtieni 010 + tekutý vodeodolný korektor Catrice liquid camouflage
  • matné očné tiene Catrice Velvet Matt v odtieni 030 Jump Up and Brown + Catrice Absolute Eye Colour v odtieni 090 Bring Me Frosted Cake
  • Essence maskaru Multi Action
  • 4 tekuté rúže- tri od Essence v odtieňoch 02, 04 a 06 a jeden od Catrice Shine Appeal v odtieni 080
Ako sa do súťaže môžete zapojiť?
  1. Staňte sa mojou followerkou na všetkých mojich soc.sieťach- blog, youtube, instragram (všetky odkazy nájdete v pravom hornom rohu na blogu)
  2. Napíšte mi do komentára, prečo by ste si práve vy chceli vyskúšať testovanie noviniek
  3. Nezabudnite pripojiť váš kontaktný mail
Súťažíme do 18.10.2015!
držím palce a želám krásny jesenný víkend ♥


46 komentárov:

  1. super súťaž! ja milujem testovanie noviniek, a rada by som vyhrala, pretože som si dala akýsi zákaz kupovať dekoratívnu kozmetiku, no rada by som vyskúšala hlavne tie paletky od Essence a tekuté rúže! ak nevyhrám, veľmi ťažko budem odolávať, aby som si niečo z toho nekúpila :D
    sledujem gfc: Ľúbezná insta: julinocka_ youtube: Ľúbezná

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Krásne novinky :) Rada by som ich vyskúšala najmä preto že mám novú prácu kde môžem byť nalíčená keď tak iba nejakým naked lookom a tieto novinky by mi k tomu skvele dopomohli :)
    GFC Nikola Guzmicka
    YT Nikola Guzmicka
    Instagram nemám ale sledujem ťa cez Bloglovin ako Nikola
    nikky33@centrum.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  3. GFC: Julie Kročová
    YT: Julie K.
    IG: juliekrocova
    Wow, jakmile jsem uviděla fotku téhle giveaway, musela jsem se zapojit. Essence a Catrice mám moc ráda a stíny obou těchto značek chci vyzkoušet už dlouho - ale stále jsem se nemohla rozhodnout, po které určité paletce sáhnout - takhle bych měla z čeho vybírat :) No, mám dva fashion blogy, takže tam by se mi recenze na novinky hodily :) Konkrétně mě hodně zajímá makeup a korektor od Catrice - od Catrice mám ten jejich matt makeup a je fajn, ale ráda bych vyzkoušela i další, na srovnání :) Navíc perfektní odstíny makeupu, krásné barvy paletek, i rtěnek - tahle giveaway vypadá fakt skvěle :)
    juliekrocova@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ďakujeme za krásnu súťaž!! Z výhry by som mala určite radosť, nakoľko blogerka nie som, tak k horúcim novinkám sa nemám šancu dostať :( Ale po tej paletke od Essence už polujem u nás v drogérke, ale zatiaľ sa tam ešte nedostala, rovnako ako aj tie tekuté rúže.
    Sledujem Tvoj blog aj youtube kanál pod menom Majka P.
    maja.pekyy@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Velmi pěkná soutěž. Novinky bych chtěla vyzkoušet, protože ráda zkouším novou kosmetiku. Jsem milovník dekorativní kosmetiky. Každý den se líčím a už si ani den bez toho nedokážu představit. A navíc mám kosmetiku Essence velmi ráda. A tyto paletky vypadají úžasně a všichni si je chválí tak bych je také ráda vyzkoušela a udělala s nimi nějaké pěkné líčení.
    GFC a Youtube: slovakovairca95
    Instagram: elegantandcosmetics
    slovakovairca95@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  6. super súťaž osobne som ešte netestovala žiadne novinky, odkedy som založila blog, lebo nejak nebol čas a peniažky kupovať si kozmetiku (ja viem hamba mi) takže by som prijala takéto niečo v rámci súťaže :) a catrice je moja obľúbená značka takže o to viac ma to láka :D sabova24 (zavináč) gmail.com
    GFC: ZuZu FB: ZuZu Predaj Sabo Insta: zuzu.predaj YT: Zuzana Sabova

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Krásná sútaž, ty si neuveriteľne milá a štedrá:)..kedže som si nedávno založila blog, tak by ma testovanie veľmi potešilo, ja som veľký maniak, takýchto vecí, ale už sa mi všetky pomíňali. Bola by to super výhra, nesmierne by ma potešila a navyše značku Catrice mám veľmi rada. Tak budem si držať všetky prsty:D
    GFC: vaja vaja
    YT: vaja vaja
    IG: vaja_kresankova
    Nesledujem ťa iba na FB pretože ho ani nemám:(
    wendi@centrum.sk
    http://vsetko-co-mam-rada-by-vaja.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Tento komentár bol odstránený autorom.

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Tento komentár bol odstránený autorom.

    OdpovedaťOdstrániť
  10. ahoj :)
    gfc tento ucet
    yt sweetlollipopqueen
    ig queeniky:
    fb niki benko
    n.princess@azet.sk
    chcela by som vyhrat pretoze som bloggerka a novinky som este neskusala , a aktualne mam nakupovaciu stopku tak by som mala aspon ieco nove , haha:D
    Sweet Lollipop Queen

    OdpovedaťOdstrániť
  11. sledujem všade :)
    pod tymto učtom
    micka815@azet.sk
    myslím si že essence je naozaj cenovo dostupná skoro pre vetkých a je aj celkom kvalitná. vždy ked idem do dmka tak sa hned vrhnem na essence :D a milujem ich limitky novinky. naozaj by ma potešilo keby si ich možem vyskušať všetky a to zadarmo :O :D

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Úžasné ceny! Sleduji tě všude jako Katherine Sýkorová
    Bylo by mi opravdu potěšením vyzkoušet tyto produkty, miluju kosmetiku a ještě raději zkouším něco nového! Vždy se nemůžu dočkat výsledku, jak s produktem budu spokojená a podobně :)
    katerinas.sykorova@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  13. super ceny na youtube tě sleduju jako Barbora Schleissová
    na instagramu jako barca_schleissu
    strašně bych chtěla vyzkoušet tyto produkty, miluju kosmetiku a ráda zkouším novou. barisek22@centrum.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  14. 222. človek na tvojom GFC, kde sledujem pod týmto účtom :).
    na youtube ťa sledujem už dlho a sledujem ťa aj na instagrame ako @lady_kejmy.
    a prečo? možno nie som tá pravá, ale kozmetiku som si zamilovala až tieto prázdniny a je to nevyhnutnou súčasťou dobrého outfitu, ktoré zdieľam na svojom blogu s mojimi čitateľmi. tiež by som rada začala testovať kozmetiku a začať s balíčkom od teba by bola pre mňa nesmierna česť! :).
    mať toľko šťastia... držím si prsty! :).

    Kejmy ♥.

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Tak to je krasna giveaway, novinky od Essence jsou ted vsude chvaleny, zejmena nove paletky a Catrice bych rada vyzkousela uz jenom proto, ze se u nas nikde v okoli neprodava, takze jsem zatim od teto znacky nic nezkousela. Je to opravdu lakavy balicek :) Rada zkousim a pisu o dekorativni kosmetice, na kterou si vetsinou zvladnu lepe a rychleji vytvorit nazor, nez na pecujici, kde si obcas nejsem uplne jista i po delsim pouzivani :)

    GFC : Jeanette
    IG : zanetkov77 (zjistila jsem, ze te tam jeste nesleduji, takze zatim cekam na schvaleni :))
    YT: Žanet Kovářová
    zakov77@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  16. gfc: Hizaki Sawai
    insta: Hizakisawaiii
    yt:Hizaki Sawai
    mail:Minako-chan@email.cz

    Ráda zkouším nové věci ,mnoho z těchto u nás nemají a nebo si je prostě sama od sebe nekoupím-osobně peníze dávám do sourozenců apod a málokdy si něco pro sebe koupím.Udělalo by mi to obrovskou radost ,ale přeji výhru komukoliv jinému kdo zkouší své štěstí :)

    OdpovedaťOdstrániť
  17. Sleduji zde i youtube jako jana wertheim, instagram jako janawbeauty :)
    email - jana.wertheimova@seznam.cz
    Novinky bych ráda vyzkoušela kvůli makeupu na který jsem četla chválu a to samé na korektor :) A stíny takovýchto odstínů nebo tedy podobných mi teď došly takže proto se zapojuji do této pěkné soutěže .

    OdpovedaťOdstrániť
  18. Miluju testování novinek a makeup, pořád musím bejt naložená v drogerce a vybírat :D A obdivuju tě, že jsi takhle šetřila jenom kvůli giveaway :) A na spousta těhle produktů jsem už koukala a chtěla je vzít, ale vždycky z toho sešlo, třeba kvůli penězům, při škole, kde se člověk dostane domů až v 5, to ani snad nejde.

    GFC: Katty
    yt: Kateřina Klecanová
    insta: kathycage
    mail: barneyisnotdead@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  19. GFC : Braylee Dixon
    YT : Braylee Dixon
    Instagram bohužiaľ nemám, prepáč.
    Mail : braylee.dixon@gmail.com

    Som vo svete blogovania celkom nováčik a veľmi rada by som mojim čitateľom priniesla len to najlepšie a najnovšie (: Nude paletky ešte nevlastním, ale čítala som pár recenzií o paletke od Catrice a veľmi rada by som jednu vyskúšala, taktiež aj tie od Essence, keďže túto značku mám veľmi rada! Všetky produkty vyzerajú naozaj lákavo, nemám s nimi žiadnu skúsenosť a rada by som nejakú nabrala (:

    Steal Her Beauty

    OdpovedaťOdstrániť
  20. GFC a YT pod týmto menom :)
    IG :theresahoran
    e-mail : theresahoran@gmail.com

    Rada by som ich vyskúšala lebo ma neuveriteľne zaujíma aký bude korektor a taktiež paletky , zatiaľ som na to počula samé pozitívne reakcie ..tak si to chcem overiť ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  21. Tak tedy musím teda napsat, že tak krásnou Giveaway jsem dlouho neviděla <3 Chtěla bych vyzkoušet tyto novinky, protože se u nás bohužel nikde značka Catrice neprodává. Jediné co jsem od této značky vyzkoušela je korektor Catrice Camouflage, který je skvělý, ale bohužel mi dochází a o tomto jsem slyšela jen samou chválu. Paletky by se mi taaaak moc hodily. Miluju nude líčení, zvlášť s takovýma barvičkama a líčím se tak každý den, takže ty by se u mě rozhodně neztratily :) Make up by se mi taky hodil, jelikož mi ten můj zrovna dochází a nevím jaký koupit teď, tak bych tento ráda vyzkoušela :) Tuto řasenku jsem ještě taky nevyzkoušela a vypadá vážně skvěle :) Vážně jsi moc hodná, že nás chceš tak odměnit a to by jsme my spíš měli odměnit tebe, za tak skvělou práci :)
    Jinak proč bych měla vyhrát já, tak na to jsem už asi odpověděla v předešlých větách. Ale nedávno jsem dočetla knížku Jak si správně přát a je asi jasné co si přeju :D :) Tak doufám, že se mi mé přání splní, jelikož zatím se mi má malá přání vždy vyplnila :)
    Sleduji na gfc jako KačaVal, sleduju i na insta i na youtube :)
    kaca.val.1996@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  22. GFC: Terka Černá
    YT: Terka Černá
    Nejvíc by mě lákal make-up a řasenka. :) Myslím si, že bych vše určitě využila. :)
    E-mail: Te-ri-nka@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  23. Ahoj ♥
    GFC - Kristýna Košuličová
    strašně mě totiž zaujal korektor od catrice a nové paletky které mají být výborné
    YT - Kristýna Košuličová
    IG - KOSULICOVA.KIKUSK
    tynka.kosulicova@seznam.cz
    krásná soutěž! ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  24. Ahoj :)
    sleduji jako Aneta Černovská, na instagramu jako any_cern :)
    Testování novinek bych chtěla vyzkoušet, protože se líčím pouze v nude barvách a to hlavně kouřové stíny s linkou. Chtěla bych taky vyzkoušet makeup, protože mi málo který sedí a musí být šetrný k pleti.
    Myslím, že by stálo za to je vyzkoušet zrovna na podzim :) do školy nude a na večer bronze :3
    PS: Tčko se mi děsně leskne! :D :)
    aneta.cernovska@gmail.com :)
    Měj se krásně! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  25. Waaau tak to je přesně něco pro mě, přesně moje barvičky :-) Jedny stíny od Essence mám a jsou super. Ráda bych vyzkoušela i jiné odstíny hnědé a béžové, hlavně tu paletku od Catrice. A miluju všechno možné na rty, hlavně balzámy a lesky na rty a tekuté rtěnky jsem ještě nezkoušela. Korektor se taky určitě na ty občasné pupínky moc hodí.
    Sleduji na GFC Markéta Králová a Instagram macu.k
    macu@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  26. Waaau tak to je přesně něco pro mě, přesně moje barvičky :-) Jedny stíny od Essence mám a jsou super. Ráda bych vyzkoušela i jiné odstíny hnědé a béžové, hlavně tu paletku od Catrice. A miluju všechno možné na rty, hlavně balzámy a lesky na rty a tekuté rtěnky jsem ještě nezkoušela. Korektor se taky určitě na ty občasné pupínky moc hodí.
    Sleduji na GFC Markéta Králová a Instagram macu.k
    macu@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  27. Ráda zkouším nové věci a tyto bych také ráda zkusila. Kamarádka by navíc ráda vyzkoušela tekuté rtěnky,takže bych jí nějakou dala :) Tyto dvě značky mám opravdu moc ráda a opravdu ráda bych je vyzkoušela :) email radca7@seznam.cz pěkný den :)

    OdpovedaťOdstrániť
  28. Super súťaž a si veľmi sympatická! Som veľmi rada, že som ťa vďaka tejto giveaway objavila! :-) Chcela by som vyhrať, pretože Catrice aj Essence sú jedny z mojich najobľúbenejších značiek, ale z týchto produktov som zatiaľ nič neskúšala. Mám tieto značky rada, pretože zastávam názor, že niečo nemusí stáť tisíce (Kč) alebo desiatky (eur), aby to bolo dobré a vyrovnalo sa drahším značkám. Rada by som preto vyskúšala aj tieto produkty.. Tie tekuté rúže vyzerajú božsky a neviem, či som sa na ne pozerala už v drogérií... Rada by som tiež vyhrala, lebo sama mám blog a rada by som tieto vecičky zrecenzovala... :-)

    Odoberám všade, môj mail: blog.papi.lapi@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  29. Krása, vše do jednoho ! :)
    Všude odebírám, insta cherrynqa, yt a gfc Šárka Dvořáčková :)
    sarka.dvorackova96@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  30. Insta: vysmiatapata
    YT: Patrícia Klimentová
    GFC: Patrícia Klimentová
    patkaklimentova@gmail.com
    Milujem kozmetiku a novinky :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  31. Insta: vysmiatapata
    YT: Patrícia Klimentová
    GFC: Patrícia Klimentová
    patkaklimentova@gmail.com
    Milujem kozmetiku a novinky :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  32. insta: zdeni_busova
    YT: Zdenka Bušová
    GFC: Zdenka Bušová
    zdenulik84@azet.sk
    Zatiaľ mi č´žiadne očné tiene nesadli, a na tieto som počula len samé dobré správy :)

    OdpovedaťOdstrániť
  33. sleduji gfc Oli K, insta jesterecka, yt nemám
    jesterecka(@)email.cz
    miluji oční stíny, mám ráda třpytivé kouřovky a všelijaké paletky

    OdpovedaťOdstrániť
  34. Testování novinek bych si chtěla vyzkoušet jednoduše proto, že mě to baví a mám ráda dekorativní kosmetiku a co víc, mám v oblibě tyto dvě značky právě pro svoji dostupnost, nepředraženost a některé kousky jsou opravdu vychytané :)
    jana.svobodova97@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  35. Na Youtube gratuluji k blížícím se 150 odběratelům a věřím,že ten počet stále poroste,protože tvá videa mám hrozně ráda ♥
    Testování kosmetiky z drogerek bych vyzkoušela hlavně ,protože se klade velká kritika na paletky od Essence a Catrice,že se stíny rozbíjí a taky si ostatní stěžují na jejich prášivost.Ráda bych se o tom přesvědčila sama ,co na tom bude za pravdu. :)
    Proboha kdybych vyhrála asi bych nejvíc šílela z toho make upu,který je přesně v mém odstínu a už ho vyhlížím nějaký ten pátek a hlavně z Essence tekutých růží,protože jsou prý bombastické ♥♥♥
    Můj e-mail je lucidohnalova@seznam.cz a děkuji,že stále píše články a točíš skvělá videa <3 jsi nejlepší♥

    OdpovedaťOdstrániť
  36. GFC: L
    youtube: laudelaclavel
    instagram: lauriencia
    e-mail: l.clavel@azet.sk
    no kto by nechcel vyhrať balíček kozmetiky? :) hlavne ma zaujali tie tekuté rúže ale aj tie paletky sú krásne, mám rada takéto neutrálne farby, veľmi dobre sa dajú využiť na každú príležitosť...a s Catrice korektormi mám dobrú skúsenosť tak by som vyskúšala aj tento. vlastne skoro všetko sa mi páči :)

    OdpovedaťOdstrániť
  37. GFC: Lady McFly
    IG: andy.muckova
    YT: LmFAndyM
    Chtěla bych vyzkoušet zejména essence paletky, o kterých se právě hodně mluví. Někteří je vychvalují do nebes jiní zase říkají, že nejsou nic extra, chtěla bych si na ně tedy vytvořit vlastní názor :) Proto moc děkuji za možnost je v soutěži vyhrát!
    Mail: Anuska.33@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  38. GFC, IG, FB: Hana Yen Hoa
    já bych chtěla zkusit essece paletky, protože moje kámoška to pořád vychvaluje
    hanatranyenhoa@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  39. Ahoj,
    sleduji tě všude :-) YT: Petra Škraňková, Instagram: Petrunaas
    Tyto novinky bych chtěla vyzkoušet především kvůli novým paletkám od Essence, které jsou teď na každém rohu vychvalované. Ty barvy jsou prostě úžasné :-D Dále mě lákají všechny produkty od Catrice, jelikož jsem doteď neměla možnost žádný produkt od nich vyzkouše, protože u nás se bohužel tato značka neprodává :-( Tak snad se konečně v nějaké soutěži zadří.

    e-mail: Skrankova.petra@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  40. Ahojky.
    Krásna súťaž. Prečo by som mala vyhrať ja? Pretože som blogerka, kt. lákajú novinky ale žiaľ toľko peňazí až nemám žeby som mohla nakupovať všetko po čom túžim ;-) A na tieto veci som si robila zálusk a tým by si mi splnila môj menší sen ;-) :-D

    GFC a YT : Zuzana Zelienková
    Instagram: Suesanqa7
    zuzka.zelienkova@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  41. gfc- Monika Gawlasová
    email: monikagawlasova@gmail.com
    No já nevím, asi proto, že lesky a oční stíny moc nenosím, tak že bych si k nim možná takhle přišla na chuť:)

    OdpovedaťOdstrániť
  42. GFC : Lenka Ždiľová
    email :zdilovalenka@gmail.com
    Naozaj super giveaway tie paletky od essence sa mi velmi pacia a chcela by som ich vyskusat a vsetky produkty su super. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  43. Jéé, ještě jsem stihla soutěžit! No určitě bych chtěla zkusit testování novinek, protože miluji zkoušení nových věcí a když je teď taková možnost... Určitě by mi to udělalo hoooooooooooooodně velkou radost! A tyhle novinky od Catrice a Essence vypadají super! <3
    Sleduji tě jako:
    GFC: Kath(erine)
    YT: Kateřina Křivková
    Instagram: katerinakrivkova
    e-mail: katerinakrivkova@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  44. GFC: Vanessen Lalik stejně na YT. Instagram: Wanessen_lalik, Email: Daemilalik@seznam.cz
    Ja by som chcela vyskusat ten korektor od Catrise mám ten tuhy a ten my velmi nevyhoduje. Krásna sutaz tie paletky vyzeraju super.

    OdpovedaťOdstrániť
  45. sledjem ta uz aj na intagrame Roumifoto
    aj.ro.na.trio@gmail.com
    pačia sa mi tie lesky na pery a essence mam jednu paletku je to dobra značka a make up som veru ešte neskušala:)

    OdpovedaťOdstrániť